Semix - 30%
Sunt 9 produse.
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi de hrisca integrala, fara gluten, eco-bio, 200g - Semix
Fulgi crocanti din hrisca BIO
Continut natural de fibre 4.6%. Continut scazut de zaharuri.
Ingrediente:
fulgi crocanti de hrisca (produs organic)
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1590 kJ/379 kcal; grasimi 3.2 g, din care acizi grasi saturati 0.8 g; carbohidrati 72 g, din care zaharuri 1.4 g; fibre 4.6 g; proteine 12 g; sare sub 0.01 g.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
Punga a 200 grame
Fulgi de hrisca integrala, fara gluten, eco-bio, 200g - Semix
Fulgi crocanti de hrisca germinata, 220g - Semix
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi crocanti de hrisca germinata, 220g - Semix
Potrivit pentru consum imediat. Sursa de proteine. Valoare nutritionala si digerabilitate crescuta datorita germinarii. Continut ridicat de fibre. Continut scazut de grasimi saturate. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si a densitatii osoase normale. Pentru o stare sanatate optima, este necesara urmarea unei diete echilibrate si bogate in nutrienti.
Germinarea este prima faza de nastere si crestere a unei noi plante. In timpul procesului de germinare, in germene se inmagazineaza un potential energetic si enzimatic benefic corpului uman. Boabele sau semintele germinate sunt mai usor de digerat, furnizand o cantitate mai mare de enzime, fibre, vitamine si proteine, dar cu o cantitate scazuta de amidon. Potrivit pentru consum imediat
Fulgii germinati se pot consuma in combinatie cu salate, iaurt, in produse de patiserie, terciuri, muesli, etc.
Ingrediente:
fulgi crocanti de hrisca germinata.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1648 kJ/389 kcal; grasimi 3.4 g, din care acizi grasi saturati 0.6 g; carbohidrati 74 g, din care zaharuri 0.6 g; fibre 3.8 g; proteine 14 g; sare 0.01 g.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
Punga a 220 grame
Fulgi crocanti de hrisca germinata, 220g - Semix
Musli snacks cu rosii si busuioc, CRUNCHY STICKS, fara gluten, 55g - Semix
5,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli snacks cu rosii si busuioc, CRUNCHY STICKS, fara gluten, 55g - Semix
Gustare din ovaz fara gluten cu rosii si busuioc, potrivita in orice moment al zilei.
Ingrediente:
ulgi de ovaz* fara gluten 54%, ulei de floarea soarelui, linte rosie uscata germinata 9%, sirop de orez, maltodextrina, rosii uscate 4%, agent de ingrosare (guma arabica), pulbere de rosii 1%, zahar, sare de mare, spanac uscat, amestec de condimente , antioxidanti (ascorbil palmitat (vitamina C), extract de tocoferoli (vitamina E), extract de rozmarin si lecitina de floarea soarelui), busuioc 0,02%, aroma.
* continut de gluten sub 0.02 g/kg (certificare „fara gluten”, conform programului european de certificare Crossed Grain)
Produsul poate contine urme de ou, arahide, soia, lapte, nuci, telina, mustar, susan si dioxid de sulf.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1871 kJ/447 kcal; grasimi 19 g, din care acizi grasi saturati 1.8 g; carbohidrati 54 g, din care zaharuri 5 g; fibre 9.6 g; proteine 11 g; sare 1.04 g
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
55 grame
Musli snacks cu rosii si busuioc, CRUNCHY STICKS, fara gluten, 55g - Semix
Musli germinat cu fructe, fara gluten, 450g - Semix
24,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli germinat cu fructe, fara gluten, 450g - Semix
Musli germinat din hrisca, ovaz, quinoa rosie, linte rosie si fructe
Ingrediente:
fulgi crocanti germinati si fulgi in diferite proportii 59% (fulgi crocanti din hrisca germinata, fulgi din ovaz germinat fara gluten, fulgi crocanti din quinoa rosie germinata, linte rosie germinata), mix de fructe in diferite proportii 25% (papaya (papaya 50%, zahar, conservant alimentar (dioxid de sulf)), mere uscate, goji), fulgi de porumb maruntiti (porumb 95%, zahar, sare), seminte de dovleac, fulgi de cocos.
*continut de gluten sub 0.02 g/kg (certificare „fara gluten”, conform programului european de certificare Crossed Grain)
Produsul contine conservant alimentar - dioxid de sulf. Produsul poate sa contina urme de nuci, soia, susan si lapte.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1623 kJ/385 kcal; grasimi 7.4 g, din care acizi grasi saturati 2.7 g; carbohidrati 63 g, din care zaharuri 18 g; fibre 8.5 g; proteine 12 g; sare 0.32 g.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
Punga a 450 grame
Musli germinat cu fructe, fara gluten, 450g - Semix
Musli germinat cu ciocolata, fara gluten, 450g - Semix
25,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli germinat cu ciocolata, fara gluten, 450g - Semix
Musli germinat din hrisca, linte, quinoa si bucati de ciocolata
Ingrediente:
fulgi crocanti germinati in diferite proportii 34% (fulgi crocanti din hrisca germinata, linte rosie germinata si quinoa rosie germinata), fulgi din ovaz fara gluten, ciocolata 20% (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina din floarea soarelui, continut solid de cacao minim 50%), fulgi de porumb cu cacao (85% porumb, zahar, pudra de cacao 3%, sare de mare), seminte de dovleac, caju prajit si maruntit, fulgi de migdale, fulgi de cocos.
*continut de gluten sub 0.02 g/kg (certificare „fara gluten”, conform programului european de certificare Crossed Grain)
Produsul contine caju si migdale. Produsul poate sa contina urme de nuci, arahide, soia, susan si lapte.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1864 kJ/445 kcal; grasimi 18 g, din care acizi grasi saturati 7.4 g; carbohidrati 50 g, din care zaharuri 13 g; fibre 10 g; proteine 15 g; sare 0.09 g.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
Punga a 450 grame
Musli germinat cu ciocolata, fara gluten, 450g - Semix
Fulgi crocanti de quinoa germinata, fara gluten, 300g - Semix
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Fulgi crocanti de quinoa germinata, fara gluten, 300g - Semix
Potrivit pentru consum imediat. Sursa de proteine. Valoare nutritionala si digerabilitate crescuta datorita germinarii. Continut ridicat de fibre. Continut scazut de grasimi saturate. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si a densitatii osoase normale. Pentru o stare sanatate optima, este necesara urmarea unei diete echilibrate si bogate in nutrienti.
Ingrediente:
FULGI CROCANTI DE QUINOA ROSIE GERMINATA.
VALORI NUTRITIONALE MEDII PENTRU 100 G DE PRODUS: VALOARE ENERGETICA 1660 KJ/394 KCAL; GRASIMI 6.6 G, DIN CARE ACIZI GRASI SATURATI 0.6 G; CARBOHIDRATI 66 G, DIN CARE ZAHARURI 3.2 G; FIBRE 10 G; PROTEINE 12 G; SARE 0.01 G. A SE CONSUMA DE PREFERINTA/LOT: VEZI PE AMBALAJ.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
Punga a300 grame
Fulgi crocanti de quinoa germinata, fara gluten, 300g - Semix
Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix
Mix pentru tort de ciocolata musuroi de cartita
Ingrediente:
zahar, faina de orez, amidon de grau degluteinizat, bucati de ciocolata 11% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, zer uscat, emulgator (lecitina din soia), agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat, E415, E401), zer, emulgator (sirop de glucoza, faina de soia, E472b, E477), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agenti de crestere (E500, E450), sare iodata (sare comestibila, iodat de potasiu), aroma.
Produsul contine lapte si soia. Produsul poate contine urme oua, nuci si susan.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1680 kJ/402 kcal; grasimi 5.4 g, din care acizi grasi saturati 5.2 g; carbohidrati 83 g, din care zaharuri 51 g; proteine 3 g; sare 0.7 g.
Mod de utilizare
Pentru a pregăti corpusul aveți nevoie de: 4 ouă (mărimea M), 30 ml apă (5 linguri) și 40 ml ulei (6 linguri).
Pentru a pregăti umplutura, aveți nevoie de: 3 banane, 100 ml apă și 500 ml smântână răcită.
Pregătirea tortului: Puneți amestecul pentru corp, ouă și apă într-un vas mai înalt și bateți cu un bătător de mână la cel mai înalt nivel timp de 8 minute. Apoi adăugați ulei și bateți scurt. Puneți aluatul într-o formă de tort unsă (diametru 26 cm) presărată cu făină de orez (dacă nu sunteți celiac, puteți presăra forma cu făină obișnuită) și coaceți. Reglați temperatura și timpul de coacere în funcție de cuptor (150 - 170 ° C, 40 - 50 minute). După coacere, separați marginea matriței și lăsați corpul să se răcească. După răcire, separați fundul matriței și așezați corpul pe o tavă de tort. Lăsăm marginea exterioară a corpului lată de 1 cm și cu ajutorul unei linguri începem să-l cioplim din centru astfel încât să rămână un strat gros de aproximativ 1-2 cm din fund. Zdrobim masa excavată din corp într-un castron.
Pregătirea umpluturii: Curățați bananele, tăiați-le pe lungime și așezați-le pe corpul scobit pe partea plană. Bateți frisca pentru o consistență fermă. Amestecați amestecul de smântână într-un castron cu apă și apoi adăugați frisca. Aplicați crema pe fundul corpului în formă de deal, pe care o stropim cu material zdrobit obținut prin excavarea corpului. Apoi lăsați-l să se întărească la frigider timp de aproximativ 2 ore și serviți.
Mod de prezentare
430 grame
Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix
Mix pentru paine de seminte Grain Loaf, fara gluten, 250g - Semix
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru paine de seminte Grain Loaf, fara gluten, 250g - Semix
Mix pentru paine, FARA GLUTEN, FARA DROJDIE, FARA FAINA.
Preparare usoara. Digerabilitate crescuta.
Ingrediente:
fulgi de ovaz fara gluten, seminte de floarea-soarelui, linte germinata (16%), mei expandat, seminte de in, fibre vegetale, seminte de dovleac, legume uscate (praf de rosii, ceapa, usturoi, boia de ardei iute), sare, aroma, condimente (ardei dulce, cimbru, maghiran, busuioc , oregano), extracte de condimente.
Mod de utilizare
Dizolvati 20 g de miere in 230 ml de apa, intr-un bol mare (apa nu trebuie sa depaseasca 30°C). Dupa ce mierea este complet dizolvata, adaugati 20 ml de ulei. Adaugati mix-ul pentru painea din cereale impreuna cu sarea. Amestecati bine. Turnati aluatul in tava pregatita (ideala de 20 cm lungime). Lasati-o sa stea la temperatura camerei timp de 45 de minute. Coaceti in cuptorul preincalzit primele patru minute la 250°C. Apoi reduceti temperatura la 180°C si coaceti inca 60 de minute.
Mod de prezentare
punga a 250 grame
Mix pentru paine de seminte Grain Loaf, fara gluten, 250g - Semix
Musli snacks cu merisoare si visine, LITTLE HEARTS, fara gluten, 50g - Semix
3,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Musli snacks cu merisoare si visine, LITTLE HEARTS, fara gluten, 50g - Semix
Gustare dulce din ovaz fara gluten cu merisoare si visine
Ingrediente:
fulgi crocanti germinati si fulgi in diferite proportii 59% (fulgi crocanti din hrisca germinata, fulgi din ovaz germinat fara gluten, fulgi crocanti din quinoa rosie germinata, linte rosie germinata), mix de fructe in diferite proportii 25% (papaya (papaya 50%, zahar, conservant alimentar (dioxid de sulf)), mere uscate, goji), fulgi de porumb maruntiti (porumb 95%, zahar, sare), seminte de dovleac, fulgi de cocos.
*continut de gluten sub 0.02 g/kg (certificare „fara gluten”, conform programului european de certificare Crossed Grain)
Produsul contine conservant alimentar - dioxid de sulf. Produsul poate sa contina urme de nuci, soia, susan si lapte.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1623 kJ/385 kcal; grasimi 7.4 g, din care acizi grasi saturati 2.7 g; carbohidrati 63 g, din care zaharuri 18 g; fibre 8.5 g; proteine 12 g; sare 0.32 g.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa
Mod de prezentare
50 grame
Musli snacks cu merisoare si visine, LITTLE HEARTS, fara gluten, 50g - Semix