Algamar - 15%
Sunt 26 produse.
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Fulgii de Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina!
Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra.
Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru.
Produs 100% natural, certificat organic
Ce este Agar Agar?
Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate.
Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc.
Cum se obtin fulgii de Agar Agar?
Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare).
Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi.
Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca.
Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar?
Se amesteca fulgii de agar agar cu apa;
se pune pe foc.
De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu.
Prezentare agar agar fulgi:
punga cu 50g
Tara de origine: Spania
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Pate vegetal cu alge si tofu, eco-bio, 180g - Algamar
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Pate vegetal cu alge si tofu, eco-bio, 180g - Algamar
Produs 100% vegan, ecologic
Ingrediente:
tofu* (SOIA nefermentata) 45%, alge sea spaghetti*, ulei de masline extravirgin*, apa, shoyu* (sos de SOIA), tapioca*, mugi-miso* (pasta de SOIA), cimbru*, oregano*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 772kj / 186 kcal
Grasimi: 15.5g din care saturate 2.07g
Carbohidrati: 4.6g din care zaharuri 0.4g
Fibre: 1.9g
Proteine: 6.9g
Saruri: 0.95g
Mod de prezentare:
180g, borcan de sticla.
Origine: Spania
Pate vegetal cu alge si tofu, eco-bio, 180g - Algamar
Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
106,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge dulse (Palmaria palmata) raw bio 100g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila!
Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 18%
Grasimi 2%
Carbohidrati 56%
Fibre 2.5%
Potasiu 7310mg
Calciu 560mg
Magneziu 610mg
Fosfor 235mg
Fier 50mg
Iod 55mg
Vitamina A 1.59mg
Vitamina B12 0.9mg
Vitamina C 34.5mg
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Gramaj: 100g
Tara de origine: Spania
Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
Alge wakame raw eco-bio 100g - Algamar
49,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Wakame (Undaria pinnatifida) raw bio 100g
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw.
Mod de preparare:-crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.-gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 22.7%
Grasimi 1.5%
Carbohidrati 46.8%
Fibre 35.3%
Potasiu 6810mg
Calciu 1380mg
Magneziu 680mg
Fosfor 235mg
Fier 20mg
Iod 22.6mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.36mg
Vitamina C 5.26mg
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Gramaj: 100g
Tara de origine: Spania
Alge wakame raw eco-bio 100g
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
57,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila!
Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 18%
Grasimi 2%
Carbohidrati 56%
Fibre 2.5%
Potasiu 7310mg
Calciu 560mg
Magneziu 610mg
Fosfor 235mg
Fier 50mg
Iod 55mg
Vitamina A 1.59mg
Vitamina B12 0.9mg
Vitamina C 34.5mg
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Mod de Prezentare Alge dulse raw eco-bio Algamar:
Gramaj: 50g
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
39,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.
Mod de preparare Alge nori pt sushi:
-crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga.
-prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
-fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
-la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 29%
Grasimi 0.3%
Carbohidrati 43.1%
Fibre 34.7%
Potasiu 2030mg
Calciu 330mg
Magneziu 370mg
Fosfor 235mg
Fier 23mg
Iod 17.3mg
Vitamina A 36mg
Vitamina B12 2.9mg
Tara de origine: Spania
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
40,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.
Igrediente:
*alge nori (porphyra) (*din agricultura ecologica)
Valori nutritionale/100g:
Energie: 233 Kcal/965 kj
Grasimi: 2.7g din care saturate 1.4g
Carbohidrati: 4.8g din care zaharuri < 0.5g
Proteine: 27.3g
Fibre: 40g
Saruri: 1.85g
Mod de preparare:
crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate.
prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.
Mod de prezentare:
Punga a 50 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar
Kombu este o alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu.
Kombu este foarte bun pentru tratarea pielii, la arsuri, lovituri sau zgarieturi. Se umezeste si se aplica direct pe rana sau pe arsura.
Kombu are un continut ridicat de iod si ajuta mult pe cei cu tiroida umflata.
Ajuta la scaderea tensiunii si la echilibrarea greutatii, in ambele sensuri.
Din cele 14 elemente minerale de care avem nevoie, kombu are 13!
Mod de preparare:
- la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.
- in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute;
- fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare.
Informatii nutritionale/100g:
Proteine 6.9%
Carbohidrati 52.1%
Grasimi 1.1%
Fibre 30%
Potasiu 4330mg
Calciu 810mg
Magneziu 715mg
Fosfor 165mg
Fier 16.5mg
Iod 15.9mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.3mg
Produs certificat organic.
Sea Spaghetti eco-bio 100g - Algamar
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Sea Spaghetti bio 100g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti.
Mod de preparare:-raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.-gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.-prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic
100g
Tara de origine: Spania
Sea Spaghetti eco-bio 100g - Algamar
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
49,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Stiati ca... Wakame este o parte indispensabila a dietei Japonezilor? In medicina lor traditionala, se stie ca wakame curata si intareste sangele, iar supa miso cu wakame a fost utilizata de generatii ca ajutor in recuperarea femeilor dupa nastere. Wakame este delicios crud, inmuiat in apa, in salate.
Ciupercile Shiitake sunt unele din ciupercile medicinale cele mai cunoscute. Ciupercile Shiitake sunt compuse mai ales din multe proteine, zinc si polizaharide, elemente care sunt recunoscute pentru activitatea lor stimulanta asupra sistemului imunitar. Sunt cea mai buna sursa alimentara de vitamina D dupa somon si ton. Lentinanul este o polizaharida ce intra in compozitia ciupercii Shiitake si s-a demonstrat ca aceasta duce la regresia, pana la disparitia tumorilor.
Ingrediente:
wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes).
Mod de preparare:
crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate.
fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.
Mod de prezentare:
Punga a 100 grame
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
79,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Alga Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Este ideal a se consuma cruda (raw).
Mod de preparare:
- crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate.
- prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
- fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
- la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Valori nutritionale/100g:
- Proteine 29%
- Grasimi 0.3%
- Carbohidrati 43.1%
- Fibre 34.7%
- Potasiu 2030mg
- Calciu 330mg
- Magneziu 370mg
- Fosfor 235mg
- Fier 23mg
- Iod 17.3mg
- Vitamina A 36mg
- Vitamina B12 2.9mg
Produs certificat organic.
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g - Algamar
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine cu orez si linte bio 500g
Un amestec bogat in proteine si fier.
Ingrediente: orez brun, linte pardina (linte maro), alge sea spaghetti.
Mod de preparare: 2,5 parti de apa la o parte din acest amestec. Se fierbe 30 de minute.
Ingredientele provin din agricultura ecologica.
Produs certificat organic.
Gramaj: 500g
Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g
Supa cu gris din orez si alge marine eco-bio 250g - Algamar
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Supa cu gris din orez si alge marine bio 250g
Ingrediente: gris din orez brun*, amestec de legume deshidratate*, alge wakame*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Mod de preparare: adaugati 2 linguri de supa in 250 ml de apa pentru o portie. Fierbeti timp de 20 de minute. Adaugati si putin ulei presat la rece la final.
Produs certificat organic.
250g
Tara de origine: Spania
Supa cu gris din orez si alge marine eco-bio 250g
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 923 Kj/222 kcal
Grasimi: 1.4g din care saturate 0.6g
Carbohidrati: 26.5g din care zaharuri < 0.5g
Proteine: 8.5g
Fibre: 34.6g
Saruri: 4.3g
Mod de preparare:
raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.
gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.
prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.
Mod de prezentare:
Punga a 50 grame
Produs certificat organic
Tara de origine: Spania
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
Pate vegetal cu alge Percebe, eco-bio, 180g - Algamar
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Pate vegetal cu alge Percebe, eco-bio, 180g - Algamar
Pate vegetal cu alge Percebe Produs 100% vegan, ecologic.
Ingrediente:
alga percebe* (codium sp.) 49%, seminte de floarea soarelui*, ulei de masline extravirgin*, otet din cidru de mere*, usturoi*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1689kj / 410 kcal
Grasimi: 39.4g din care saturate 5.3g
Carbohidrati: 1.1g din care zaharuri 1.1g
Fibre: 11.7g
Proteine: 7g
Saruri: 1.2g
Mod de prezentare:
180g, borcan de sticla.
Pate vegetal cu alge Percebe, eco-bio, 180g - Algamarv
Quinoa cu alge marine eco-bio 500g - Algamar
38,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Quinoa cu alge marine bio 500g
Ingrediente: quinoa, alge wakame.Mod de preparare:-fierbeti 1 parte din amestec in 3 parti de apa (ca si orezul) timp de 20 de minute. Se poate adauga si in supe.
Ingredientele provin din agricultura ecologica.
Produs certificat organic.
Gramaj: 500g
Quinoa cu alge marine eco-bio 500g
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 195kcal
Grasimi: 1.3g din care saturate: 0.4g
Carbohidrati: 17.2g din care zaharuri: 0.5g
Fibre: 32.2g
Proteine: 12.6g
Saruri: 8.9g
Nutrienti/100g:
Proteine 22.7%
Grasimi 1.5%
Carbohidrati 46.8%
Fibre 35.3%
Potasiu 6810mg
Calciu 1380mg
Magneziu 680mg
Fosfor 235mg
Fier 20mg
Iod 22.6mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.36mg
Vitamina C 5.26mg
Mod de preparare:
crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.
gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste.
Mod de prezentare:
Punga a 50 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
Supa Julienne cu alge marine eco-bio 150g - Algamar
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Supa Julienne cu alge marine bio 150g
Ingrediente: morcovi*, pastarnac*, praz*, ceapa*, patrunjel*, telina*, alge wakame*
*ingrediente din agricultura ecologica.
Toate ingredientele sunt deshidratate.
Mod de preparare: adaugati 1 lingura din supa Julienne in 250ml apa pentru o portie. Fierbeti timp de 20 de minute. Se poate adauga putin ulei.O punga de 150g ajunge pentru a prepara aproximativ 24 de portii de supa!
Produs certificat organic.
150g
Tara de origine: Spania
Supa Julienne cu alge marine eco-bio 150g
Spaghetti integrale cu alge marine eco-bio 250g Algamar
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Spaghetti integrale cu alge marine eco-bio 250g Algamar
Ingrediente: faina integrala din grau dur (semolina), alge sea spaghetti, spirulina.
Pastele sunt fabricate in munti cu apa de izvor, la temperaturi scazute.
Mod de preparare: la fel ca si oricare alte spaghetti.
Produs certificat organic.
Gramaj: 250g
Paste integrale cu alge marine eco-bio 250g Algamar
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Paste integrale cu alge marine eco-bio 250g Algamar
Ingrediente: faina integrala din grau dur (semolina), alge sea spaghetti, spirulina.
Pastele sunt fabricate in munti cu apa de izvor, la temperaturi scazute.
Mod de preparare: la fel ca si oricare alte paste, macaroane.
Produs certificat organic.
Gramaj: 250g
Unt de migdale cu alge raw eco-bio 180g - Algamar
52,44 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de migdale cu alge raw bio 180g Algamar
Unt tartinabil din migdale crude, neprajite, cu putin adaos de sea spaghetti.
Ingrediente: migdale crude*, alge sea spaghetti**din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:Energie: 2690kj / 653 kcalGrasimi: 61g din care saturate 6.4gCarbohidrati: 2.2g din care zaharuri 2.18gFibre: 14.2gProteine: 16.7gSaruri: 0.18g
Tara de origine: Spania
Produs certificat ecologic
borcan de sticla 180g
Unt de migdale cu alge raw eco-bio 180g
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
53,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Un amestec ideal de adaugat in salate raw.
Ingrediente: alge wakame, alge nori, alge dulse, provenite din agricultura ecologica.
Mod de preparare (sugestie):
- pentru 2 persoane: puneti la inmuiat 15g din acest amestec timo de 15 minute. Adaugati la inceput si zeama dupa o jumatate de lamaie. Dupa 15 minute stoarceti apa si adaugati amestecul de alge in salata. Adaugati ulei de masline, si veti avea o salata foarte gustoasa, raw, si mai ales foarte hranitoare.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Mix alge pentru salate raw eco-bio 100g Algamar
Pate vegetal cu alge marine eco-bio 200g - Algamar
24,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Pate vegetal cu alge marine bio 200g
Ingrediente: tofu*, ulei de masline extra virgin presat la rece*, alge sea spaghetti*, miso*, tamari*, amidon din cartofi*, condimente*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Produs 100% vegan, ecologic
180g, borcan de sticla.
Origine: Spania
Pate vegetal cu alge marine eco-bio 200g
Pasta de susan (tahini) cu alge marine eco-bio 320g - Algamar
35,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Pasta de susan (tahini) cu alge marine bio 320g
Ingrediente: susan*, alge sea spaghetti*, condimente*.
*din agricultura ecologica
Ideal pentru paine prajita, salate, sosuri, piure, paste, orez, ciuperci, tofu, humus, etc.
Ingredientele provin din agricultura ecologica.
Produs certificat organic.
Origine: Spania
Gramaj: 320g
Pasta de susan (tahini) cu alge marine eco-bio 320g