Unt de cacao pentru plaja
Sunt 23 produse.
57,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao bio 300ml - Dragon Superfoods
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Unt de cacao bio 300ml - Dragon Superfoods
Unt de cacao 200ml - PHYTOPHARM
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 200ml - PHYTOPHARM
Indicat pentru Ingrijirea tenului uscat, Ingrijirea tenului matur, ajutA la estomparea cicatricilor, previne Si estompeaza vergeturile. Folosit la masaj, untul de cacao stimuleaza sistemul imunitar.
Confera hidratare parului, fortifica oferindu-i stralucire si volum.
In cazul parului foarte uscat se aplica inainte de sampon pe tot parul o cantitate de unt topit si se infasoara parul cu un prosop cald.
Dupa 10-15 minute se spala parul ca de obicei si se clateste pana se simte curat.
Ingrediente Unt de cacao:
unt de cacao
Prezentare Unt de cacao :
200ml
Unt de cacao 200ml - PHYTOPHARM
Unt de cacao bio 100ml - Dragon Superfoods
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao bio 100ml - Dragon Superfoods
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Unt de cacao bio 100ml - Dragon Superfoods
Unt de cacao 100gr - Herbavit
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 100gr - Herbavit
Herbavita - Unt de Cacao Bio Dezodorizat.
Pentru toate tipurile de piele
Ajuta la mentinerea elasticitatii pielii
Incetineste procesul de imbatranire
Asigura o bronzare naturalaEste un excelent hidratant, emolient natural pentru ten si corp. Datorita continutului ridicat de antioxidanti protejeaza pielea de radicalii liberi, stimuleaza producerea de colagen.
Are un factor natural de protectie uv, asigura o bronzare naturala si uniforma, calmeaza pielea. se aplica atat pe corp, ten cat si in zona ochilor pentru atenuarea ridurilor. Este un remediu pentru buzele crapate.
Ideal pentru masaj. se poate folosi in timpul sarcinii pentru prevenirea si tratarea vergeturilor. Ideal pentru ingrijirea tenului uscat, matur. Eficient impotriva eczemelor si dermatitelor.Ingrediente Unt de cacao : Unt de cacao Bio
Utilizare Unt de cacao :
Untul de cacao este solid la temperatura camerei dar se topeste la temperatura corpului uman.
Se incalzeste o cantitatea mica in palme, apoi se aplica pe piele si se maseaza usor.
Se poate utiliza ca atare sau ca ingredient in creme, lotiuni, unguente, rujuri de buze, la fabricarea sapunurilor naturale
A nu se folosi de catre persoanele alergice la nucifere
Prezentare Unt de cacao :
100g
Unt de cacao 100gr - Herbavit
Unt de cacao nerafinat 200g - Herbavit
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao nerafinat 200g - Herbavit
Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica a acesteia. Untul de cacao are o culoare galbuie, cu aroma si gust de specific.
Componenti principali Unt de cacao nerafinat:
acid stearic
acid oleic
acid palmitic
acid linoleic
polifenoli
teobromina
tocoferoli
tocotrineoli
squalene
fitosteroli
Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C.
Mod de utilizare Unt de cacao nerafinat:
Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie.
Prezentare Unt de cacao nerafinat:
200g
Unt de cacao nerafinat 200g - Herbavit
Unt de cacao eco-bio, Deco Italia
De la
64,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao eco-bio 125g si 500g, Deco Italia
Untul de cacao se poate topi foarte usor pentru a-l adauga apoi la smoothie-uri, inghetate, deserturi, iar in bucataria cu hrana vie ajuta la intarirea cremelor de ciocolata si a bomboanelor, dupa refrigerare.
Untul de cacao se obtine din boabele de cacao presate la rece.
Are un continut bogat in grasimi nesaturate Omega 3, Omega 6 si vitaminele A, E si K, iar asta il face sa aiba o importanta aparte, atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Compozitie Unt de cacao eco-bio, Deco Italia:
contine 125 de grame unt de cacao din agricultura ecologica, produsul certificat ecologic.
Principale componente ale untului de cacao sunt:
acid stearic,
oleic,
palmitic,
linoleic,
acizi grasi Omega 6 si Omega 9,
polifenoli
fitosteroli.
Recomandari Unt de cacao eco-bio, Deco Italia:
Are proprietati anti-imbatranire.
Poate calme pielea arsa de soare.
Este un excelent hidratant al pielii, previne si trateaza vergeturile, confera suplete si elasticitate.
Este bogat in grasimi care, in contact cu pielea sunt absorbite foarte repede.
De asemenea nu blocheaza porii si-i permite acesteia sa respire mentinand un PH optim.
Ajuta in regenerarea si intarirea rezistentei pielii datorita vitaminelor A si E.
Cu cat este utilizat mai multa vreme, cu atat pielea va fi mai intinsa si mai luminoasa
Administrare Unt de cacao eco-bio, Deco Italia:
Unt cacao raw 125g - DECO ITALIA
Se poate folosi atat culinar in diverse deserturi, cat si cosmetic, fiind un excelent emolient natural
Este folosit la prepararea produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao reprezinta componenta de baza a oricarei ciocolate de calitate si este excelent pentru prepararea bomboanelor, inghetatei si a altor delicii.
Mod de prezentare:
125 g si 500 g
Unt de cacao eco-bio 125g si 500g, Deco Italia
Unt de cacao raw eco-bio 250g - Obio
42,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao raw eco-bio 250g - Obio
Unt de cacao raw bio - varietate Criollo, Ecuador
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit exter, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul fiind deosebit de apreciat in bucataria raw. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Valori nutritive/100g:
884 kcal,
0 proteine,
0 carbohidrati,
100g grasimi.
Bucurati-va de beneficiile unice ale untului raw de cacao, indiferent daca il folositi in bucatarie, sau extern pentru piele.
Produs certificat organic.
Gramaj: 250g
Unt de cacao raw eco-bio 250g - Obio
Unt de cacao 65g - ADAMS
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 65g - ADAMS
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Unt de cacao 65g - ADAMS
Unt de cacao 120g - APIMOND
33,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 120g - APIMOND
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic.
Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile
Compozitie:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 200ml - Arboria Plant
33,15 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 200ml - Arboria Plant
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Unt de cacao 200ml - Arboria Plant
Unt de cacao plus SPF 10 100ml, Favisan
26,03 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao plus SPF 10 100ml, Favisan
Untul de cacao este reparator pentru toate tipurile de ten, benefic in caz de vergeturi, arsuri solare, are efect hidratant, confera colagenul care combate ridurile si semnele de imbatranire.
Untul de cacao protejeaza pielea si ajuta la regenerarea acesteia.
Unt de Cacao Plus SPF10 100ml actiune:
Reparator pentru toate tipurile de ten; este benefic in caz de vergeturi, arsuri solare, are efect hidratant, confera colagenul care combate ridurile si semnele de imbatranire.
Bogat in vitamina E si polifenoli, este recomandat inainte (fiind un factor nartural UV) si dupa expunerea la soare; retine bronzul.
Mod de utilizare Unt de Cacao Plus SPF10 100ml:
Se aplica pe suprafata pielii si se maseaza de 1-3 ori pe zi.
Mod de prezentare Unt de cacao Favisan:
100 ml
Testat dermatologic
Unt de cacao plus SPF 10 100ml, Favisan
Unt de Cacao organic, nerafinat 70g, TrioVerde
32,56 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de Cacao organic, nerafinat 70g, TrioVerde
Untul de cacao este un excelent hidratant pentru piele datorita continutului ridicat de grasimi saturate care sunt deosebit de benefice pentru emolierea pielii uscate, crapate. Este bogat in vitamine care protejeaza şi hranesc pielea, scalpul şi parul degradat, fiind usor absorbit.
Arborele de cacao este originar din parti ale Americii Centrale si de Sud iar nucile acestui copac au fost recoltate timp de secole pentru a fi folosite ca hidratante naturale pentru piele. Deoarece are un parfum usor, o textura neteda si proprietati emoliente extraordinare, untul de cacao este un ingredient popular in intreaga lume in majoritatea tipurilor de produse cosmetice de ingrijire si infrumusetare.
Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi, datorita conţinutului ridicat de acizi graşi. Se topeşte la temperatura corpului, fiind astfel uşor absorbit de piele. Creeaza o bariera intre pielea sensibila şi factorii agresivi de mediu, bariera ce ajuta la menţinerea nivelului optim de hidratare. Vitaminele conţinute de untul de cacao protejeaza şi hranesc pielea, scalpul şi parul degradat. In special, vitamina E ajuta la refacerea pielii dupa expunerea la soare.
Utilizare unt de cacao
Pentru corp
Lotiune hidratanta pentru corp - incalzeşte o cantitate mica de unt in palma şi aplica direct pe piele cu miscari circulare pana la absorbtia completa a produsului.
Pentru par
Masca pentru parul uscat si deteriorat - incalzeşte o cantitate mica de unt in palma şi aplica direct pe par si scalpul masand usor. Lasa sa actioneze 10-15 minute inainte de samponare.
Ingrediente:
THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (Unt de cacao)
acid stearic - intre 24% si 37%
acid palmitic - intre 24% si 30%
acidul myristic - intre 0 si 4 %
acid arahidic - intre 0 si 1%
acidul lauric - intre 0 si 1%
Tara de origine
Republica Dominicana
Prezentare unt de cacao trioverde:
cutie cu 70g.
Untul de cacao are un factor de protectie solara natural si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Unt de Cacao organic, nerafinat 70g, TrioVerde
Unt de cacao bio 300g - Activ Pharma Star
48,86 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao bio 300g - Activ Pharma Star
Unt de cacao - Hrana zeilor
Ingrediente Unt de cacao bio:
unt organic de cacao din boabe de cacao (Theobroma cacao), soiul criollo.
Un derivat al pudrei de cacao din boabe de cacao este untul de cacao, care are o anumita aroma si este ingredientul principal al oricarei ciocolate. Untul de cacao este o sursa de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Caracteristici Unt de cacao bio:
face minuni cand vine vorba despre pielea uscata si terna, ridata si matura sau afectata de factorii externi, deoarece o hraneste in profunzime si o calmeaza. Avantajul untului de cacao este ca se absoarbe rapid in piele, lasand-o catifelata si supla;
ajuta la diminuarea vergeturilor aparute pe piele in timpul sarcinii si estompeaza cicatricile si petele maronii. Din pacate, nu poate "sterge” total aceste afectiuni ale pielii, dar le reduce considerabil. Asa ca daca ai astfel de probleme, merita sa-l incerci;
datorita vitaminei E pe care o are in compozitie si a antioxidantilor, untul de cacao repara pielea (neutralizand radicalii liberi) si o ajuta sa produca colagenul de care are nevoie pentru a diminua ridurile si alte semne de imbatranire prematura;
folosirea regulata a untului de cacao face ca pielea sa capete o textura catifelata si o stralucire naturala, datorita hidratarii intensive de la suprafata epidermei. Untul de cacao este foarte eficient si pentru echilibrarea tonului pielii, mentinerea Ph-ului si eliminarea rosetei;
ajuta la repararea pielii extrem de crapate din zonele cu probleme: calcaie, coate si genunchi. Aplicat constant, untul de cacao reface tesuturile epidermei, patrunzand pana in piele pana la nivelul dermei. Dupa ce aplici unt de cacao pe calcaie, poarta intotdeauna ciorapi;
extractul de unt de cacao poate fi adaugat lotiunilor de bronzat pentru a capata bronzul acela auriu mult dorit.Adesea, untul de cacao este folosit ca si crema solara;
se poate folosi si in bucatarie, produsul fiind deosebit de apreciat in bucataria raw. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata.
Mod de utilizare Unt de cacao bio:
Folositi unt de cacao atunci cand faceti ciocolata, inghetata, piureuri de ciocolata sau alte deserturi.
Prezentare Unt de cacao bio:
300g
Unt de cacao bio 300g - Activ Pharma Star
Unt de cacao presat la rece 500ml - Kosmo Line
149,98 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao presat la rece 500ml - Kosmo Line
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Untul de cacao este dedicat tuturor tipurilor de piele, oferind o hidratare intensa datorita acizilor grasi pe care ii contine. La contactul cu pielea, untul se topeste si este usor absorbit in piele. Folosit regulat, untul de cacao face ca pielea sa capete o textura catifelata si o stralucire naturala. Este eficient pentru echilibrarea tonului pielii, mentinerea ph-ului, eliminarea rosetei si calmarea iritatiilor (eczeme, dermatita).
Ajuta la estomparea cicatricilor datorita abilitatii sale de a pastra apa chiar si in straturile cele mai adanci ale pielii.
Antioxidantii pe care ii contine lupta impotriva radicalilor liberi responsabili de imbatranirea pielii.
Stimuleaza sinteza de colagen, intarind, dand viata si tinerete pielii.
Estompeaza vergeturile.
Folosit la masaj, untul de cacao are un puternic efect relaxant, destresant, energizand intregul organism si stimuland sistemul imunitar.
oate fi folosit ca si crema solara, avand capacitatea de a intensifica bronzul.
Aplicat constant pe calcaie, coate si genunchi, untul de cacao reface tesuturile epidermei. Pentru a-i potenta efectul de hidratare, foloseste-l seara si acopera-ti picioarele cu sosete.
Hidrateaza, regenereaza, revitalizeaza, fortifica si ofera volum parului, prevenind despicarea varfurilor. Daca ai parul foarte uscat, aplica unt de cacao pe toata lungimea firelor de par, acopera-l cu un prosop incalzit timp de doua ore si, apoi, spala-l cu un sampon obisnuit
Mod de utilizare Unt de cacao presat la rece:
Untul se topeste la contactul cu pielea, permitand eliberarea rapida a principiilor active continute.
Asigura pielii 24 de ore de confort, protectie, tonifiere si hidratare.
Se aplica o cantitate generoasa pe piele si se maseaza pana cand untul este complet absorbit.
Prezentare Unt de cacao presat la rece:
500ml
Unt de cacao presat la rece 500ml - Kosmo Line
Unt de cacao eco 150g - Activ Pharma Star
28,81 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao eco 150g - Activ Pharma Star
Unt de cacao - Hrana zeilor
Untul de cacao este un derivat al pudrei de cacao din boabe de cacao, care are o anumita aroma si este ingredientul principal al oricarei ciocolate. Untul de cacao este o sursa de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Untul de cacao:
este o sursa rapida de energie
nu contine acizi grasi
hidrateaza si hraneste pielea
reduce vizibilitatea cicatricelor si vergeturilor
ajuta la bronzare
Ingrediente Unt de cacao bio:
unt organic de cacao din boabe de cacao (Theobroma cacao), soiul criollo.
Un derivat al pudrei de cacao din boabe de cacao este untul de cacao, care are o anumita aroma si este ingredientul principal al oricarei ciocolate. Untul de cacao este o sursa de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Caracteristici Unt de cacao bio:
face minuni cand vine vorba despre pielea uscata si terna, ridata si matura sau afectata de factorii externi, deoarece o hraneste in profunzime si o calmeaza. Avantajul untului de cacao este ca se absoarbe rapid in piele, lasand-o catifelata si supla;
ajuta la diminuarea vergeturilor aparute pe piele in timpul sarcinii si estompeaza cicatricile si petele maronii. Din pacate, nu poate "sterge” total aceste afectiuni ale pielii, dar le reduce considerabil. Asa ca daca ai astfel de probleme, merita sa-l incerci;
datorita vitaminei E pe care o are in compozitie si a antioxidantilor, untul de cacao repara pielea (neutralizand radicalii liberi) si o ajuta sa produca colagenul de care are nevoie pentru a diminua ridurile si alte semne de imbatranire prematura;
folosirea regulata a untului de cacao face ca pielea sa capete o textura catifelata si o stralucire naturala, datorita hidratarii intensive de la suprafata epidermei. Untul de cacao este foarte eficient si pentru echilibrarea tonului pielii, mentinerea Ph-ului si eliminarea rosetei;
ajuta la repararea pielii extrem de crapate din zonele cu probleme: calcaie, coate si genunchi. Aplicat constant, untul de cacao reface tesuturile epidermei, patrunzand pana in piele pana la nivelul dermei. Dupa ce aplici unt de cacao pe calcaie, poarta intotdeauna ciorapi;
extractul de unt de cacao poate fi adaugat lotiunilor de bronzat pentru a capata bronzul acela auriu mult dorit.Adesea, untul de cacao este folosit ca si crema solara;
se poate folosi si in bucatarie, produsul fiind deosebit de apreciat in bucataria raw. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata.
Mod de utilizare Unt de cacao bio:
Folositi unt de cacao atunci cand faceti ciocolata, inghetata, piureuri de ciocolata sau alte deserturi.
Prezentare Unt de cacao bio:
150g
Unt de cacao bio 150g - Activ Pharma Star
Pachet uleiuri bio: Ulei de cocos + Unt de shea + Unt de cacao, 3x60ml - Pronat
28,41 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Pachet uleiuri bio: Ulei de cocos + Unt de shea + Unt de cacao, 3x60ml - Pet - PronatULEI DE COCOS BIO, 60 ML
Obtinut prin macinarea la rece si filtrarea miezului de nuca de cocos.
Prezinta miros si gust specific.
Contine magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric.
Informatii nutritionale:/100 g
Valoare energetica: 3700kJ/900kcal
Proteine: 0
Grasimi: gt;99,9 din care
saturate: 81-100
mononesaturate: 5-10,2
polinesaturate:1.0-2.7
Carbohidrati: 0
Umiditate: =lt;0,2
UNT DE SHEA BIO, 60 ML
Untul de karite, cunoscut si sub numele de unt de shea, este obtinut din semintele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi usor galbui la culoare si are miros placut, usor dulceag.
Datorita caracteristicilor sale este folosit in numeroase produse cosmetice, in industria alimentara sau in produse de patiserie, ciocolata si cofetarie.
Origine NON EU (Mexic)
Structura acizilor grasi:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 - 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 - 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 - 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %
A se pastra la loc racoros si uscat, la temperaturi intre 10-22 °C bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.
UNT DE CACAO BIO. 60ML
Produs obtinut exclusiv prin presarea boabelor de cacao BIO curatate, decojite si prajite, dezodorizat succesiv.
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 0 g
Grasimi, din care: 100 g
acizi grasi saturati: 60 g
Carbohidrati: 0 g
din care zaharuri: 0 g
Fibre: 0 g
Sare: 0 g
Valoare energetica: 900 Kcal/ 3700 KJPachet uleiuri bio: Ulei de cocos + Unt de shea + Unt de cacao, 3x60ml - Pet - Pronat
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD
127,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic.
Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD
Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit
7,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit
Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica a acesteia. Untul de cacao are o culoare galbuie, cu aroma si gust de specific.
Componenti principali Unt de cacao nerafinat:
acid stearic
acid oleic
acid palmitic
acid linoleic
polifenoli
teobromina
tocoferoli
tocotrineoli
squalene
fitosteroli
Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C.
Mod de utilizare Unt de cacao nerafinat:
Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie.
Prezentare Unt de cacao nerafinat:
40g
Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit
Unt de cacao 150g - eco-bio - SUNLIT
18,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 150g - eco-bio - SUNLIT
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic.
Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile
Compozitie:
Acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 100ml - Arboria Plant
20,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 100ml - Arboria Plant
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Unt de cacao 100ml - Arboria Plant
Unt de cacao ecologic, 80g - Liebhart
16,25 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Unt eco-bio de cacao , 80g - Liebhart
Ingrediente Unt de cacao ecologic, 80g: unt de cacao din culturi ecologice controlateContinut: 80gValori nutritionale/ 100gValoare energetica: 3700 kJ/ 900 kcalGrasimi, din care: 100g -acizigrasi saturati: 62gCarbohidrati, din care: 0g -zaharuri: 0gFibre alimentare: 0gProteine: 0gSare: 0gProdus ingermania
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Unt de cacao ecologic, 80g- Liebhart
Unt de cacao 100g - eco-bio - SUNLIT
14,00 RON
TVA inclus
In Stoc
Unt de cacao 100g - eco-bio - SUNLIT
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic.
Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile
Compozitie:
Acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Unt de cacao 60g - eco-bio - PRONAT
12,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Unt de cacao 60g - eco-bio - PRONAT
Produsul este obtinut prin presare la rece. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos. Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Untul de cacao se poate folosi atat la prepararea prajiturilor, adica la bucatarie, cat si extern pentru piele.
Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit extern, pentru sanatatea pielii.
Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul avand grad alimentar. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.
Compozitie unt de cacao:
Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice. In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
Untul de cacao are un factor de protectie solara intre 20-30 si are in acelasi timp efect autobronzant si de accelerarea a bronzarii.
Valori nutritionale medii per 100 g:Valoare energetica: 900 Kcal/ 3700 KJ
Proteine: 0 g
Grasimi, din care: 100 g
-acizi grasi saturati: 60 g
Carbohidrati: 0 g
-din care zaharuri: 0 g
Fibre: 0 g
Sare: 0 g
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.A se pastra la rece (18°C) loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Unt de cacao 60g - eco-bio - PRONAT