Gelifiant natural - Agar
Sunt 21 produse.
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Tapioca perle 500g - Sano vita
Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces.
Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv.
Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume.
Ingredient unic:
amidon de tapioca.
Prezentare tapioca:
500g
Tapioca perle 500g - Sano vita
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii.
Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra.
Ingrediente:
agar agar*
*din agricultura ecologica
Mod de flosire agat agar:
pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite.
Ce este Agar Agar?
Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate.
Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc.
Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar?
Se amesteca pudra de agar agar cu apa;
se pune pe foc.
De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu.
Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite.
Prezentare agar agar pudra:
Pachet cu 6 pliculete a cate 2g
Produs 100% natural, certificat organic
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Fulgii de Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina!
Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra.
Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru.
Produs 100% natural, certificat organic
Ce este Agar Agar?
Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate.
Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc.
Cum se obtin fulgii de Agar Agar?
Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare).
Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi.
Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca.
Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar?
Se amesteca fulgii de agar agar cu apa;
se pune pe foc.
De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu.
Prezentare agar agar fulgi:
punga cu 50g
Tara de origine: Spania
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Guma De Guar, Eco-bio, 100g - PRONAT
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
GUMA DE GUAR, ECO-BIO, 100G - PRONAT
Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide.
Guma de guar este un produs obținut din semințele de Cyamopsis tetragonolobus (Fam. Leguminoase), constând în principal din polizaharide.
Ingrediente
: gumă de guar*.
*=din culturi certificate ecologic.
AMBALAT ÎNTR-O UNITATE CARE PROCESEAZĂ: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.
Mod de utilizare
Stabilizator / îngroșător / emulgator care poate fi folosit pentru a adăuga vâscozitate într-o gamă largă de aplicații alimentare. Produs similar cu amidonul. Dozajul este în funcție de structura dorită în produsul final.
Mod de prezentare
200 grame
PORUMB PENTRU POPCORN, ECO-BIO, 200G - PRONAT
Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel
38,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel
In bucataria japoneza este cunoscut Agarul din secolul XVII. Agarul bio RAPUNZEL se obtine de la marine Rotalgenart Gelidium dintr-o zona de coasta protejata din Africa. Acvacultura de alge marine organice este departe de civilizatie si rute principale marine si astfel sunt protejate de potentiale surse de poluare. Pot fi recoltate pentru sectorul ecologic este doar in aceste zone. Nu numai calitatea apei si algele sunt testate in mod regulat, de asemenea si trasabilitatea de alge marine.
Algele marine sunt recoltate de scafandri cu mana Dupa recoltare , algele sunt uscate la soare. Pulberea se extrage cu apa fierbinte, extractul este apoi racit, concentrat prin presare mecanica si macinat fin, dupa o faza suplimentara de uscare . In timpul procesului de productie de minerale si acizi grasi de alge sunt in mare parte pastrate .
Ingrediente:
Alge marine.
Valori nutritionale/100g: 775 Kj; 191 Kcal; 0.3g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 10g Glucide; 0.5g Zaharuri; 70g Fibre; 2g Proteine; 3.1g Sare
Mod de preparare:
1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine. Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.
Substanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina.
Mod de prezentare
Borcan 60 grame
Agar Agar, eco-bio, 60g - Rapunzel
Tapioca perle 1kg - Sano vita
20,41 RON
21,95 RON
-7%
TVA inclus
In Stoc
Tapioca perle 1kg - Sano vita
Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces.
Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv.
Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume.
Ingredient unic:
amidon de tapioca.
Prezentare tapioca:
1000g
Tapioca perle 1kg - Sano vita
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate.
Ingrediente Agar agar gelifian:
gelifiant Agar Agar
Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g
Mod de peparare Agar agar gelifian:
Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic.
Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut.
Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca.
Va rugam sa nu preparati in alt mod.
Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore.
Prezentare Agar agar gelifian:
30g
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
77,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Irish moss este o alga rosie care creste pe rocile de pe coasta Atlanticului.
Contine aproape 10% proteina si cam 15% minerale, si este bogata in iod si sulf.
Irish moss poate fi folosit in deserturi inghetate, shakeuri, placinte, etc. datorita proprietatilor sale emulsifiante, gelatinoase.
Ingrediente: 100% irish mossValori nutritionale/100g:
Energie 62Kcal,
Proteine 10g,
Grasimi 1.3g,
Carbohidrati 1.9g
Produs certificat organic.
Gramaj: 125g
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Zahar gelifiant 3:1 eco-bio, 500g BIOVEGAN
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Zahar gelifiant 3:1 eco-bio, 500g BIOVEGAN
Produs vegan, fara gluten.
Pentru 1,5Kg de fructe sau 1,2L de lichid.
Ingrediente Zahar gelifiant 3:1
zahar brut din trestie,
gelifiant: pectina.
din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Utilizare Zahar gelifiant 3:1
Mod de preparare cu fructe:
1. Puneti portii mici in congelator pentru testul de gelificare.
2. Se spala fructele, se scurg, se taie in bucati mici.
3. Amestecati continutul pungii cu fructe, acid citric sau suc intr-o cratita.
4. Se amesteca totul si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.
5. Dupa fierbere, puneti o lingura din preparatul de fructe fierbinte pe o farfurie rece si lasati sa se raceasca. Daca masa nu este suficient de ferma, lasati-o sa fiarba putin mai mult. Repetati testul de gelifiere.
6. Se toarna continutul rezultat in borcane curate, se inchide bine si se asaza pe capac timp de 5 minute.
Mod de preparare jeleu din suc:
Mai intai se adauga 1,2 l suc in cratita si se incalzeste, apoi se adauga 500 g Biovegan zahar gelifiant 3:1 si acid citric. Efectuati pasii 1, 4 pana la 6.
Sfaturi utile:
1. Cu cat fierbeti mai mult compozitia, se realizeaza o consistenta mai ferma a produsului finit.
2. Pregatiti nu mai mult de 1,5 kg de fructe cu 1 pachet de zahar gelifiant Biovegan 3:1 pentru fiecare proces de gatit!
3. Selectati marimea cratitei, astfel incat fructele sa umple vasul doar pana la jumatatea.
1 pachet = 1 proces de gatit.
Fructe cu continut scazut de pectina
(Adaugati un mar macinat pentru urmatoarele fructe): mango, piersici, cirese, capsuni, fructe de soc.
Fructe cu continut ridicat de pectina:
Gutui, mere, portocale, merisoare, coacaze.
Prezentare Zahar gelifiant 3:1
Punga cu 500g
Zahar gelifiant 3:1 eco-bio, 500g BIOVEGAN
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie EuropeanaVeganFara glutenAgent de gelifiere pur vegetal.Pentru un amestec optim de geluri, se amesteca fructe foarte acide cu fructe dulci.Ingrediente Agar Agar: Agent de gelifiere: agar de agar din agricultura ecologicaMod de preparare: Pentru un produs pe baza de fructe, 500 g de piure de fructe, cu indulcitor, 1 lingura de suc de lamaie, 1 lingurita (aprox 3 g) Agar agar se fierbe, in functie de tipul fructului 2-10 min. Se fierbe si se pune in recipient de sticla. Pentru jeleu condimentat 2 lingurite Agar agar (aproximativ 5 g) se amesteca cu 500 ml de lichid, se fierbe scurt, se lasa sa se raceasca.Continut: 30 g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH, GermaniaAgar Agar - eco-bio 30g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana
Agar Agar, 20g - Bio Vita
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar Agar, 20g - Bio VitaAgar-Agar este alternativa vegetala, naturala a gelatinei. Ideal pentru tarte cu fructe, aspic, deserturi, cupe cu fructe si multe altele.Ingrediente Agar Agar: agar-agar*.*din culturi certificate ecologicNu contine alergeni.Continut: 20 gValori nutritionale medii/ 100 gValoare energetica:720 kJ/ 175 kcalGrasimi, din care: lt;0,1 g-acizi grasi saturati: 0,0 gCarbohidrati: 0,4 g-din care zaharuri: 0,4 gProteine: lt;0,1 gSare: 1,3 g
A se pastra la loc uscat si racoros.Producator: BioVitaAgar Agar, 20g - Bio Vita
Gelifiant, eco-bio, 145g - Biovegan
44,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Gelifiant, eco-bio, 145g - Biovegan
Gelifiant, eco-bio
Ingrediente:
Amidon de cartofi*, faina arorut*, agent de gelifiant (agar*, pectina).
Valori nutritionale/100g: 866 Kj; 205 Kcal; <0,1g Grasimi; <0,1g Acizi Grasi Saturati; 50g Glucide; 2,5g Zaharuri; 8,3g Fibre; <0,5g Proteine; 0,3g Sare
Mod de preparare:
pentru o proba de gelifiant bio se pune o farfurie in frigider. Pentru 1kg de fructe taiate sau 600mlsuc rece se toarna continutul plicului si se amesteca. Se adauga 4 linguri(35-40ml) de suc bio de lamaie sau 3g acid citric si 300g de indulcitor uscat. La indulcitorul lichid se va calcula ca acesta sa fie inclus in masa totala dozata. Se pune la fiert iar dupa ce incepe sa fiarba se lasa 3 minute.Pe tot timpul procesului de incalzire si fierbere se amesteca continutul
Mod de prezentare:
145 grame
Gelifiant, eco-bio, 145g - Biovegan
Frisca vegetala fara gluten - eco-bio 54g - Biovegan
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Frisca vegetala fara gluten bio 54g - Biovegan
In sfarsit o alternativa vegan, bio, cu continut redus de grasimi, la frisca traditionala sau vegetala. Adaugati doar bautura de soia natur, bateți 5 minute si obtineți frisca vegan.
Perfecta pentru deserturi, prajituri, cafea sau salate de fructe. Deosebit de gustoasa combinata cu fulgi crocanti, martipan, pasta de migdale sau nuci.
Ingrediente Frisca vegetala fara gluten bio:
zahar pudra
amidon din cartofi
agent de ingrosare: guma arabica, fulgi din sirop de artar, cartofi
agent de ingrosare: faina de guar, inulina, proteine din orez, sare de Himalaya
Valori nutritionale/ 100 g frisca BioVegan:
Valoare energetica: 1575 kJ/ 372 kcal
Grasimi, din care: 0,1 g
- acizi grasi saturati: <0,1 g
Carbohidrati: 86,7 g
- din care zaharuri: 77,5 g
Fibre: 10,0 g
Proteine: 1,0 g
Sare: 0,38 g
Mod de preparare Frisca vegetala fara gluten bio:
Turnati 125 ml de bautura de soia racita in prealabil, intr-un vas inalt.
Adaugati continutul plicului si bateti cu mixerul 5 minute la viteza cea mai mare.
Serviti rece.
Daca pastrati frisca mai mult de o ora la frigider, inainte de servire mai bateti 1 minut cu mixerul.
Prezentare Frisca vegetala fara gluten bio:
plic cu 54g
Frisca vegetala fara gluten bio 54g - Biovegan
Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan
Gelifiant Bio fara zahar ideal pentru preparate raw food deoarece nu necesita nici o preparare termica.
Ingrediente Gelifiant fara gatire :
amidon de cartofi
guma de carruba
amidon de porumb
coaja de lamaie rasa
agent de gelificare (pectina, guma guar)
Mod de preparare Gelifiant bio fara gatit :
pentru 500 g de fructe: se spala fructele, se scurg, se taie bucati mici, se elimina semintele daca este cazul.
Fructele impreuna cu 175 g de indulcitor dar nu lichid sau zahar din trestie de zahar si 4 linguri de zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol mai mare.
Zdrobiti foarte bine fructele cu ajutorul unui mixer sau le dati prin blender etc...puneti gelifiantul in mijlocul compozitiei si continuati sa mixati inca 4 minute.
In cazul in care compozitia nu este suficient de inchegata continuati sa mixati la o viteza mai mare inca 4 minute.
Turnati compozitia in borcane bine spalate si uscate, se pastreaza la frigider.
Valori nutritionale medii 100 g:
Energie: 1.185 kJ / 284 kcal
Grasimi: 0,7 g
-din care acizi grasi saturati: 0,1 g
Carbohidrati: 53,0 g
-din care zaharuri: 2,1 g
Fibre alimentare: 24,8 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 0,16 g
Prezentare Gelifiant bio fara gatit :
18g
Gelifiant fara gatire - eco-bio 18g - Biovegan
Zahar gelifiant fara gatit eco-bio, 115g BIOVEGAN
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Zahar gelifiant fara gatit eco-bio, 115g BIOVEGAN
Cu zaharul gelifiant BIOVEGAN fara gatit, obtineti gemuri de fructe proaspete in calitatea alimentelor crude. Gustul natural de fructe si vitaminele sunt pastrate. Simplu, rapid si gustos! Un plic este suficient pentru 250 g de fructe din care rezulta aprox. 350 ml de produs finit.
Ingrediente Zahar gelifiant fara gatit
zahar brut din trestie,
agent de gelifiere: pectina,
pulbere de lamaie.
din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Utilizare Zahar gelifiant fara gatit
Adaugati doar:
250 g fructe feliate
2 lingurite suc de lamaie dupa preferinta.
Mod de preparare:
Spalati fructele proaspete si lasati-le sa se scurga. Apoi taiati fructele in bucati mici si inlaturati samburii daca este cazul. Se cantaresc 250 g de fructe si se amesteca impreuna cu continutul plicului intr-un vas de amestecare inalt, se amesteca totul bine. Adaugati 2 lingurite de suc de lamaie in fructele dulci (de exemplu, afine) sau dupa gust.
Bateti totul impreuna la cea mai mare viteza timp de cel putin 1 minut folosind un blender de mana. Consistenta depinde de fructe. Puneti gemul de fructe in borcane curate, inchideti bine si lasati sa se racoreasca cel putin 2 ore.
Important: Va rugam sa nu folositi amestecul cu fructe congelate dezghetate.
Prezentare Zahar gelifiant fara gatit
Plic cu 115g
Zahar gelifiant fara gatit eco-bio, 115g BIOVEGAN
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
56,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide.
Ingrediente Agar agar gelifian:
gelifiant Agar Agar
Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g
Mod de peparare Agar agar gelifian:
Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic.
Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut.
Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca.
Va rugam sa nu preparati in alt mod.
Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore.
Prezentare Agar agar gelifian:
100g
Agar agar gelifiant 100g - Biovegan
Agar Agar (pudra) gelifiant natural 50g, eco-bio, Primeal
42,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Agar Agar (pudra) gelifiant natural 50g, eco-bio, Primeal
Gelifiant alimentar vegetal.
Aceast produs bio are puterea de a absorbi o cantitate mare de apa . In functie de gradul de concentrare acesta poate da consistenta ingrosand supele si sosurile, poate forma un gel lejer (jeleu de fructe si piure bavarez .. ) sau un gel foarte ferm (inghetate din fructe, aspic, .. ) care poate fi dat prin mixer pentru a obtine o spuma.
Ingrediente:
agar-agar* (alee marine rosii (Gelidium) deshidratate* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Mod de utilizare Agar Agar:
Se toarna pulberea intr-un lichid rece si se fierbe 5 -10 minute.
Gelul este format prin racire.
Puneti o cantitate de 2g (1 lingurita cu varf) intr-o jumatate de litru de lichid pentru a obtine un gel destul de moale.
Cresteti cantitatea in cazul in care preparatul este folosit la gemuri.
Origine: Agricultura: FrantaAlergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .Certificare: FR-BIO-01
Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Prezentare:
50g
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Agar Agar (pudra) gelifiant natural 50g, eco-bio, Primeal
Gelifiant, eco-bio, 22g - Biovegan
9,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Gelifiant, eco-bio, 22g - Biovegan
Gelifiantul nu contine conservanti si, prin urmare, nu are efect asupra termenului de valabilitate. Utilizarea zaharului (conserva si leaga apa), fructele impecabile, curatenia preparatului si borcanele/ capacele pot prelungi durata de conservare. Adaugarea de ingrediente nefierte va scurta durata de conservare. Prin urmare, se toarna masa de fructe in borcane mai mici. Pastrati borcanele deschise intr-un loc racoros. Jeleul se poate tulbura.
Ingrediente:
Amidon de cartofi*, faina arorut*, agent de gelificare ( agar-agar*, pectina).
Valori nutritionale/100g: 866 Kj; 205 Kcal; <0.1g Grasimi; <0.1g Acizi Grasi Saturati; 50g Glucide; 2.5g Zaharuri; 8.3g Fibre; <0.5g Proteine; 0.3g Sare
Mod de preparare:
pentru o proba de gelifiant se pune o farfurie in frigider.
Pentru 1kg de fructe taiate sau 600ml suc bio rece se toarna continutul plicului si se amesteca.
Se adauga 4 linguri(35-40ml) de suc de lamaie ecologic sau 3g acid citric si 300g de indulcitor uscat. La indulcitorul lichid se va calcula ca acesta sa fie inclus in masa totala dozata. Se pune la fiert iar dupa ce incepe sa fiarba se lasa 3 minute. Pe tot timpul procesului de incalzire si fierbere se amesteca continutul.
Mod de prezentare:
22 grame
Gelifiant, eco-bio, 22g - Biovegan
Tapioca perle 400g - Solaris
8,64 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Tapioca perle 400g - Solaris
Tapioca este obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc (cassava). Tapioca reprezinta practic amidonul rezultat din acest proces.
Tapioca nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv.
Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume.
Ingredient unic:
amidon de tapioca.
Tara de origine:
Thailanda
Prezentare tapioca:
400g
Tapioca perle 400g - Solaris
Gelifiant Bio cu zahar fara gatit, 115g Biovegan
7,55 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Gelifiant Bio cu zahar fara gatit, 115g Biovegan
Ideal pentru pregatirea gemului de fructe usor si fara gatire, astfel se pastreaza gustul natural si vitaminele din fructe.
Caracteristici Gelifiant Bio cu zahar fara gatit:
Cu Biovegan „zahar gelifiant" fara fierbere, pot fi procesate rapid si usor fructe proaspete si fructe congelate rezultand o pasta plina de vitamine care isi pastreaza gustul de fructe. Gustul neintrecut al fructelor proaspete iese in evidenta si face ca acest lucru sa creeze o experienta de neintrecut. Se realizeaza rapid si in siguranta. Pregatita in doar 1 minut cu blenderul!
Nu contine acid citric, doar lamai bio.
Pur si simplu, rapid si delicios!
Ingrediente Gelifiant Bio cu zahar fara gatit:
trestie de zahar,
agent de gelifiere-pectina,
lamaie.
Poate contine urme de susan, mustar si lecitina de soia.
Utilizare Gelifiant Bio cu zahar fara gatit, 115g Biovegan:
(pentru 250g fructe):
Se spala fructele dupa care se lasa la scurs si se inlatura samburii si se taie in bucati. Se cantaresc 250g.
Se pun fructele bio intr-un vas si se amesteca cu continutul plicului. Daca fructele sunt mai dulci (de exemplu afine), se mai adauga 2 lingurite de suc de lamaie.
Cu ajutorul unui mixer sau mecanic se vor mixa timp de 1 minut.
Se toarna piureul de fructe ecologice in pahare curate, care se introduc apoi in frigider, unde se lasa 1 ora. Dupa ce se scot din frigider se poate ca piureul sa fie mai tare. Consistenta piureului este data de felul fructelor folosite.
Prezentare Gelifiant Bio cu zahar fara gatit, 115g Biovegan:
Plic cu 115g
Produs in Germania
Gelifiant Bio cu zahar fara gatit, 115g Biovegan
Intaritor de creme si frisca - eco-bio 6g - Biovegan
1,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Intaritor de creme si frisca bio 6g - Biovegan
Acest intaritor il puteti folosi la inghetata, creme pentru torturi, prajituri sau in smantana pentru a prepara frisca .
Ingrediente Intaritor de creme si frisca bio:
amidon de porumb
amidon de cartofi
zahar pudra
Valori nutritionale medii 100 g:Energie: 1583 kJ / 372 kcalGrasimi: <0,1 g-din care acizi grasi saturati: <0,1 gCarbohidrati: 92,8 g-din care zaharuri: 31 gFibre: <0,1 gProteine: 0,3 gSare: 0,01 g
Mod de preparare Intaritor de creme si frisca bio:
Presarati din continutul plicului in 200-250 ml crema sau smantana si amestecati cu mixerul, continuati sa presarati intaritor pana obtineti consistenta dorita.
Prezentare Intaritor de creme si frisca bio:
6g
Intaritor de creme si frisca bio 6g - Biovegan
Comanda gelifiant natural - agar de la minuneanaturii.ro.
Pe minuneanaturii.ro ai 12 de produse in categoria gelifiant natural - agar
Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.
Orice intrebarea ai legata de gelifiant natural - agar sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria gelifiant natural - agar sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.
Descopera gelifiant natural - agar la oferta speciala.