Faina fara gluten
Sunt 117 produse.
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de mei 1kg, Solaris
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata!
Ingrediente Faina de mei:
faina de mei.
Valori nutritionale medii per 100g:
Valoare energetica: 1582 kJ/378kcal
Grasimi: 4,2g din care acizi grasi saturati: 0,7g
Carbohidrati: 64,0g din care zaharuri: 0,0g
Fibre: 8,5g
Proteine: 11,2g
Sare: 0,01mg
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Mod de pastrare Faina de mei 1kg, Solaris:
intr-un loc uscat si racoros.
Mod de prezentare Faina de mei Solaris:
1 kg
Faina de mei 1kg, Solaris
Faina de naut 1Kg - Solaris
19,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de naut 1Kg - Solaris
Faina din naut, 100%, obtinuta prin macinare in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri.
Ingrediente Faina de naut - Solaris:
naut
Valori nutritionale faina de naut/100g:
Energie: 1620kj / 387kcal
Grasimi: 6,7g din care saturate 10g
Fibre: 10,8g
Proteine: 22,4g
Saruri: 0g
Prezentare Faina de naut - Solaris:
1kg
Faina de naut 1Kg - Solaris
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
31,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
Amestecul de faina alba este similar tipului de faina 405, prin urmare, un clasic in fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mancarurile dulci si sarate, pentru paine si prajitura.
Caracteristici Mix de faina alba, fara gluten
Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat
Ingrediente Mix de faina alba, fara gluten
amidon de (cartofi, porumb),
faina de porumb,
faina de orez,
agent de ingrosare: guma de guar.
continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Utilizare Mix de faina alba, fara gluten
Sfat pentru reteta: Chec insiropat de lamaie
Pentru o forma de copt de 25 cm
Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamaie.
Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pana se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamaie. La final se adauga sucul de lamaie. Aluatul trebuie sa fie vascos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 160°C temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamaie si coaja de lamaie.
Sfat: in loc de lamaie puteti folosi portocala.
Prezentare Mix de faina alba, fara gluten
Punga cu 1000g
Mix de faina alba, fara gluten, 1000g HAMMER MUHLE
Faina integrala de orez - Solaris
De la
18,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina integrala de orez - Solaris
Faina de orez macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.
Ingrediente Faina integrala de orez:
Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine
minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan),
antioxidanti,
fibre,
complex de vitamina B.
Beneficii Faina integrala de orez:
Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi).
Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut.
Mod de utilizare Faina integrala de orez:
Se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie.
Prezentare Faina integrala de orez:
Punga de 500g sau 1000g
Faina integrala de orez - Solaris
Mix it! faina universala fara gluten 500g - Dr. Schar
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix it! faina universala fara gluten 500g - Dr. Shar
Faina universala fara gluten pentru orice tip de paine si aluat dospit, precum si produse de patiserie dulci si hranitoare.
Ideala pentru paine prajita, pizza, focaccia sau orice tip de fursecuri si prajituri. Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten de grau.
Ingrediente:
- faina de orez, amidon din cartofi, zahar, agenti de ingrosare: hidroxipropilmetilceluloza, faina de roscove, sare, emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi.
Fara lactoza.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Informatii nutritionale: 100g,
Valoarea energetica: kj 1521/ kcal 359,
Proteine: (Nx6.25) 3.6g,
Carbohidrati: (p.d.a 100) 82g - din care zaharuri: 3.5 g,
Grasimi: 1.1g - din care acizi grasi saturati: 0.9g,
Fibre: 3.1g,
Sare: 1g,
Sodiu: 0.4g
Mix it! faina universala fara gluten 500g - Dr. Shar
Mix C - mix de faina pentru patiserie fara gluten 1000g - Dr. Schar
26,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix C - mix de faina pentru patiserie fara gluten 1000g - Dr. Sharr
Mix Patisserie (Mix C) - Faina fara gluten pentru prajituri si biscuiti x 1000 g Dr. Schar
Faina mixta pentru prajituri si biscuiti fara gluten. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten de grau.
Ingrediente:
- amidon din porumb, faina de porumb, agent de ingrosare: faina de roscove.
- poate contine urme de lupina.
Informatii nutritionale,100g:
Valoarea energetica: kj 1515/ kcal 357,
Proteine: (Nx6.25) 1,6g,
Carbohidrati: (p.d.a 100) 84g - din care zaharuri: 0,2 g,
Grasimi: 0,8g - din care acizi grasi saturate: 0.2g,
Fibre: 3,8g,
Sodiu: 0.02g.
Sare: 0,01g
Fara gluten.
Fara lactoza.
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat
15,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat - Faina AGLUTENICA BIO din 4 pseudo-cereale
amestec de faina de mei, proumb, orez si hrisca
Compozitie - ingrediente amestec de fainuri fara gluten:
făină de mei* (30%),
făină de porumb* (30%),
făină integrală de orez* (20%),
făină de hrișcă* (20%).
*din culturi certificate ecologicPoate conține urme de cereale care conțin gluten.
Prezentare:
punga cu 500g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soareluiTermen de valabilitate: vezi pe ambalaj
Origine: UE
Faina FARA GLUTEN ECO-BIO din 4 cereale, 500g, Pronat - Faina AGLUTENICA BIO din 4 pseudo-cereale
Mix pentru paine cu Seminte de Chia, fara gluten,500g - Nominal
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru paine cu Seminte de Chia, fara gluten,500g - Nominal
Fara: gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti
Ingrediente:
amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, seminte de chia 5%, faina de in, agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1454 kJ/344 kcal; grasimi 3 g, din care acizi grasi saturati 0.4 g; carbohidrati 67 g, din care zaharuri 3.5 g; fibre 9.5 g; proteine 7.5 g; sare 1.9 g.
Mod de utilizare
Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie.
Mod de prezentare
500 grame
Mix pentru paine cu Seminte de Chia, fara gluten,500g - Nominal
Faina de mei 500g - Solaris
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de mei 500g - Solaris
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. in Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata!
Ingrediente Faina de mei:
faina de mei.
Valori nutritionale medii
per 100g
Valoare energetica
1582 kJ/378kcal
Grasimi
4,2g
din care acizi grasi saturati
0,7g
Carbohidrati
64,0g
din care zaharuri
0,0g
Fibre
8,5g
Proteine
11,2g
Sare
0,01mg
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Pastrare:
intr-un loc uscat si racoros.
Faina de mei 500g - Solaris
Faina integrala de hrisca - 1kg - Solaris
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris
Faina de hrisca este o faina fara gluten, echilibrata din punct de vedere nutritionala din care se pot obtine diverse preparate sanatoase si delicioase.
In combinatie cu alte fainuri se poate folosi pentru opbtinerea de paine si alte produse de patiserie.
Ingrediente Faina de hrisca: hrisca*
Valori nutritionale medii/100 g:
Valoare energetica:1402 kJ/335 kCalProteine: 12.62 gGrasimi:3.10 g,-din care saturate: 0.68 g-mononesaturate: 0.95 g-polinesaturate: 0.95 gCarbohidrati: 61.5 g-din care zaharuri: 2.60 gFibre alimentare: 10.0Umiditate: lt; 13,0 gMinerale: Calciu (Ca): 18 mg, Fier (Fe): 2.2 mg, Potasiu (K): 347 mg, Sodiu (Na): 11 mg, Fosfor (P): 347 mg, Magneziu (Mg): 231 mgVitamine: Vitamina A: 0 mg, Vitamina B1: 0,101 mg,Vitamina B2: 0,425 mg, Vitamina B6: 0,210, Niacin: 7,02 mg, Vitamina E: 1,030 ATE mg
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Faina integrala de hrisca - 1kg- Solaris
Mix pentru paine cu Fibre de In, fara gluten, 500g - Nominal
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru paine cu Fibre de In, fara gluten, 500g - Nominal
Fara: gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti
Ingrediente:
amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, seminte de chia 5%, faina de in, agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1454 kJ/344 kcal; grasimi 3 g, din care acizi grasi saturati 0.4 g; carbohidrati 67 g, din care zaharuri 3.5 g; fibre 9.5 g; proteine 7.5 g; sare 1.9 g.
Mod de utilizare
Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie.
Mod de prezentare
Punga a 500 grame
Mix pentru paine cu Fibre de In, fara gluten, 500g - Nominal
Faina de tapioca fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de tapioca fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
Faina de tapioca marca Sarchio este fara gluten excelenta ca ingrosator amestecat cu alte faini pentru prepararea de biscuiti si prajituri produse coapte. Mai ales faian de tapioca este potrivita pentru prepararea sosurilor si a supelor.
Ingrediente Faina de tapioca fara gluten ecologica, Sarchio:
* faina de tapioca (amidon de tapioca).
* Produs organic
VALORI NUTRITIVE faian de tapioca bio fara gluten:
Valori medii per 100 g:
energie: 754 kJ / 177 kcal
Grasimi: 0 g din care saturati: 0,0 g
Carbohidrati: 43 din care zaharuri: 0 g
fibre: 1,0 g
proteina:0,9 g
sare: <0,01 g
Mod de prezentare Faina de tapioca fara gluten eco-bio, Sarchio:
250g
Faina de tapioca fara gluten eco-bio 250g, Sarchio
Faina de seminte in, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
11,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de seminte in, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
Faina din seminte de in este bogata in acizi grasi nesaturati, in proteine si fibre alimentare. Se poate amesteca cu alte fainuri fara gluten pentru preparate de patiserie fara gluten, pentru a prepara blat de pizza raw vegan, crackers, etc.
Ingrediente:
100% faina de seminte de in*.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1667 kj / 403 kcal
Grasimi: 21g din care saturate 2.6g
Carbohidrati: 3.2g din care zaharuri 1.7g
Fibre: 36g
Proteine: 32g
Saruri: 0.2g
Poate contine urme de arahide, susan, nuci.
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa, in orice moment a zilei
Mod de prezentare
Punga a 200 grame
Faina de seminte in, fara gluten, eco-bio, 200g - DS
Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR
33,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR
Mixul acesta de faina este bogata in proteine datorita fainei de quinoa.
Ingrediente Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR:
faina de quinoa,
faina de orez,
faina de sorg,
amidon de porumb,
amidon de tapioca,
guma xantan,
bicarbonat de sodiu.
Valori nutritionale pe 100 g de produs Mix faina fara gluten cu quinoa:
carbohidrati 65,97gr din care zahar 3,87gr, proteine 4.95gr, grasimi 6.18gr, fibre 1,98gr.
Valoare energetica: 398,64 kcal.
Produsul Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR nu contine:
oua,
soia,
lactoza,
proteine din lapte,
coloranti,
conservanti,
ingrediente congelate.
Garantie: 6 luni.
A se pastra la loc uscat și racoros.
Mod de preparare pentru o paine de 450gr:
260 gr de mixt
250 ml apa
15gr drojdie
5 gr de sare
Doua linguri de ulei
O lingurita de zahar
Dizolvati in apa calduta sarea, zaharul,uleiul și drojdia, amestecati cu mixul de faina pana obtineti un aluat omogen. Intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt lasati 20 de minute acoperita. In cuptorul preincalzit coaceti 30 de minute la 200 grade C, apoi inca 20 de minute la 180 grade C.
Mod de prezentare Mix faina fara gluten cu quinoa, NO GLUTENSUGAR:
1000g
Mix faina fara gluten cu quinoa 1000g, NO GLUTENSUGAR
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
13,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci, este delicioasa, bogata in fibre. Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz.
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
faina de ovaz.
Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6.7g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 59.5g Glucide; 0.8g Zaharuri; 9.7g Fibre; 13.2g Proteine; 0.01g Sare
Mod de preparare:
Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten.
Mod de prezentare:
Punga a 350 grame
Faina de ovaz, fara gluten, eco-bio, 350g - Bauck Hof
Faina pentru paine, Pane Mix, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina pentru paine, Pane Mix B, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
Produs dietetic pentru dietele fara gluten.
Ingrediente:
amidon de porumb, făină de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), făină integrală de orez 3,8%, făină de linte 3,6%, dextroză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetil celuloză; sare. Poate conține urme de soia. Ingrediente drojdie: drojdie uscată, emulsifcator: Monostearat de sorbitan (E 491). Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.
Mod de utilizare:
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.
Mod de prezentare
1000 grame
Faina pentru paine, Pane Mix B, fara gluten si Drojdie 20g, 1000g - Dr. Schar
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
24,25 RON
26,95 RON
-10,01%
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Paine rapida cu seminte in 60 de minute - fara drojdie. Se adauga doar apa. Rezulta aproximativ 850 g de paine. Amestecul nostru de coacere pentru paine rapida fara gluten, cu seminte este posibil atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente:
faina integrala de orez* 39%, amidon de porumb*,faina de porumb*, maia din quinoa* ( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), samburi de floarea soarelui*, seminte de in*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, susan*, sare de mare, praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon deporumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan.
Valori nutritionale/100g: 1550 Kj; 368 Kcal; 7.8g Grasimi; 1.0g Acizi Grasi Saturati; 63.4g Glucide; 1.3g Zaharuri; 6.5g Fibre; 7.7g Proteine; 2.6g Sare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225*C.
Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas, cu 500ml apa calduta si se amesteca bine.
Nu se lasa la dospit.
Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava, care in prealabil a fost unsa, cu dimensiunea de 25cmx10cm.
Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ajutorul unei pensule cu ulei. Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii.
Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 - 60 min.
Dupa ce se scoate din cuptor, se aseaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca
Mod de prezentare:
Punga 500 grame
Mix de faina pentru paine rapida cu seminte, fara gluten, eco-bio, 500g - Bauck Hof
Faina de teff fara gluten integrala eco-bio 350g, Sarchio
27,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de teff fara gluten eco-bio 350g, Sarchio
Faina integrala de teff Sarchio este garantata fara gluten. Merge excelent amestecata cu alte faini pentru prepararea produselor de panificatie, atat dulci cat si sarate,
CU faina de teff fara gluten integrala puteti prepara: biscuiti cu faina de teff, prajituri cu faina de teff si paine cu faian de teff etc.
Faina de teff este un aliment integral fara gluten ce provine din boabele teff asemanatoare cu graul nostru sau cu boabele de mei. Faina teff are un gust placut, dens, asemanator cu cel de alune si mei.
Cereala cunoscuta sub numele de teff, sau iarba dragostei, este cultivata de aproximativ 4000 de ani, in Etiopia. Restaurantele cu profil etiopian folosesc faina de teff pentru a prepara "injera", un fel de paina subtire, nedospita, folosita pentru a lua mancarea cu ea.
Un bob de teff este atat de mic, incat este nevoie de 3000 de bucati pentru a cantari un gram.
Inlocuiti faina de grau cu faina de teff in retetele dvs de paine de casa, biscuiti, prajituri, torturi sau clatite. Sau puteti face un mix 50 – 50% de faina alba de grau cu faina teff pana cand va obisnuiti complet cu gustul.
Teff beneficii:
teff este un tip de faina bogat in proprietati nutritive valoroase, vitamine, minerale, fibre dietetice, proteine, carbohidrati complecsi.
Are un indice glicemic mic si poate fi folosita inclusiv de sportivi, persoane care tin dieta sau diabetici.
Mod de prezentare Faina de teff fara gluten ecologica, Sarchio:
350g
Faina de teff fara gluten eco-bio 350g, Sarchio
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 500g HAMMER MUHLE
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 500g HAMMER MUHLE
Amestecul nostru de faina fara gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile si este potrivit si pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteti prepara si coace aluatul mai gros si aerisit sau subtire si crocant - decideti dupa gustul personal.
Caracteristici Mix de faina pentru pizza, fara gluten
Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat
Ingrediente Mix de faina pentru pizza, fara gluten
amidon de porumb,
amidon de cartofi,
faina de porumb,
faina de orez,
zahar,
sare,
agent de ingrosare: guma de guar.
continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Utilizare Mix de faina pentru pizza, fara gluten
Reteta pentru aluat de pizza (pentru 2 tavi):
Puneti deoparte 3 linguri din Mix de faina pentru pizza fara gluten. Amestecati faina ramasa cu 7 g drojdie uscata si adaugati 300 ml de apa si 3 linguri de ulei de masline. Acoperiti aluatul si lasati sa creasca timp de 30 minute. Apoi framantati cu faina ramasa pana cand aluatul nu se mai lipeste. Rulati aluatul cu un sucitor la grosimea dorita si ungeti marginile cu putin ulei. Ungeti aluatul cu sos de rosii si presarati branza dupa gust, coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 200 - 220°C temperatura de sus / jos timp de 20 – 30 minute (in functie de grosimea aluatului).
Prezentare Mix de faina pentru pizza, fara gluten
Punga cu 500g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, eco-bio, 500g HAMMER MUHLE
Faina de Konjac, 100g - NoCarb
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de Konjac, 100g - NoCarb
Konjac este o radacina comestibila a unui arbore asiatic cu acelasi nume. Este un aliment fara gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape ca nu are calorii si absoarbe pana la 100 de ori greutatea sa in apa (de 70 de ori mai mult decat taratele de ovaz). Konjac este, asadar, un aliment ideal care ne satura fara sa ne aduca prea multe calorii!
In plus fata de senzatia de satietate, konjac scade glicemia si colesterolul pentru ca fibrele glucomannan absorb apa in mod eficient in tractul digestiv si scad absorbtia de carbohidrati. Puteti cumpara radacina konjac sub forma de supliment alimentar, taitei Konjac si altele, sau faina cu extrem de putine calorii. Puteti pierde aproape 6 kilograme in opt saptamani daca includeti konjac in alimentatia zilnica.
Faina de Konjac este ideala pentru ingrosarea diverselor sosuri, budinci, preparate gelatinoase, pentru imbunatatirea texturii aluatului de paine, dar si pentru prajiturile din faina de seminte.
Ingrediente
100% faina de konjac.
Valori nutritionale per 100 gr:
Valoare energetica - 187 kcal
Proteine - 0.91 g
Lipide - 0.52 g (din care acizi grasi saturati - 0.11 g)
Amidon - 3.38 g
Carbohidrati - 3.38 g (din care zaharuri Fibre - 82.79 g
Sodiu - 0.01 g
Mod de utilizare:
in prepararea mancarurilor cu sos scazut: la 500-700ml se foloseste o lingurita rasa de faina;
in prepararea budincilor: la 500 ml de apa/lapte se adauga 1 lingurita si jumatate rasa de faina;
in prepararea aluaturilor diverse se utilizeaza 1 lingurita de faina de Konjac.
100 gr de faina de Konjac pot ingrosa aproximativ 25-30 l de lichid.
Recomandari si beneficii:
Este recomandat ca, inainte de a fi adaugata peste preparatul cald, faina de Konjac sa fie amestecata cu un ingredient dur (sare grunjoasa, indulcitor etc).
Pentru ingrosarea la rece se procedeaza intr-o maniera similara, insa timpul de actiune trebuie sa varieze intre 20-40 minute.
Faina de Konjac NU contine GLUTEN, nu are gust si miros si poate fi inclusa in orice dieta.
Mod de Prezentare:
Punga 100 grame
Faina de Konjac, 100g - NoCarb
Faina de naut 500g, Solaris
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Faina de naut 500g, Solaris
Faina din naut, macinata in moara cu pietre. Faina de naut fara adausuri.
Ingrediente Solaris Faina naut:
naut
Valori nutritionale faina de naut/100g:
Energie: 1620kj / 387kcal
Grasimi: 6,7g din care saturate 10g
Fibre: 10,8g
Proteine: 22,4g
Saruri: 0g
Prezentare Faina de naut - Solaris:
punga cu 500g
Faina de naut 500g, Solaris
Mix faina fara gluten cu fibre 1000g, NO GLUTEN SUGAR
35,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Mix faina fara gluten cu fibre 1000g, NO GLUTEN SUGAR
Mixul de faina este un amestec special de ingridiente naturale, fara faina de grau, fara amidon, pentru a prepara o paine gustoasa fara gluten.
Ingridiente Mix faina fara gluten cu fibre, NO GLUTEN SUGAR:
faina de orez,
faina de mei,
seminte de in macinate,
tarate de psyllium.
Valori nutritionale pe 100 gr de produs:
carbohidrati 63,57gr din care zahar 3,37gr,
proteine 4.68gr, grasimi 5.48gr,
fibre 6,48gr.
Valoare energetica: 341 kcal.
Produsul nu contine:
oua,
soia,
amidon,
lactoza,
proteine din lapte,
agenti de legare,
coloranti,
conservanti,
ingridiente congelate.
Garantie: 3 luni.
A se pastra la loc uscat și racoros.
Mod de preparare pentru o paine de 500gr:
300 gr de mixt
310 ml apa
15 gr drojdie
7 gr de sare
O lingura de ulei
Dizolvati in apa calduta sarea și drojdia, amestecati cu uleiul și cu mixul de faina pana obtineti un aluat omogen. Intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt lasati 45 de minute acoperita. In cuptorul preincalzit coaceti 55-60 de minute la 200 grade C.
Mod de prezentare Mix faina fara gluten cu fibre, NO GLUTEN SUGAR:
1000g
Mix faina fara gluten cu fibre 1000g, NO GLUTEN SUGAR
Mix pentru clatite fara gluten eco-bio 2x180g - Amisa
24,95 RON
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Mix pentru clatite fara gluten bio 2x180g (total 360g)
Acum poti prepara clatite fara gluten. Sunt delicoase cu sirop de artar sau cu fructe.
Ingrediente: faina integrala de orez* (82.5%), faina integrala de mei*, faina integrala de hrisca*, faina integrala de teff*, praf de copt, guma de guar*, sare de mare.
Valori nutritionale/100g:
Energie
1515kj/358kcal
Grasimi
2.9g
din care saturate
0.7g
Carbohidrati
72.8g
din care zaharuri
1.0g
Fibre
3.5g
Proteine
8.3g
Sare
0.6g
Produs certificat ecologic
360g
Mix pentru clatite fara gluten eco-bio 2x180g
Faina de canepa, fara gluten, eco-bio, 250g - Marchesato
16,69 RON
17,95 RON
-7%
TVA inclus
Ultimele produse in stoc
Faina de canepa, fara gluten, eco-bio, 250g - Marchesato
Faina de seminte de canepa da un gust excelent, aromat, de nuci. Se recomanda a se folosi in amestec cu alte fainuri. Procentul de faina de canepa folosit depinde de preparatele culinare care se doresc a se obtine, precum si de gustul dvs.
Ingrediente:
100% faina de canepa*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1281 kj / 309 kcal
Grasimi: 9g din care saturate 1.2g
Carbohidrati: 3.1g din care zaharuri 2.3g
Fibre: 45g
Proteine: 31g
Saruri: 0g
Mod de utilizare:
Se poate folosi in amestec cu alte fainuri fara gluten sau cu gluten (ex. faina de mazare, de linte, de grau) pentru a prepara blat de pizza, paste fainoase, produse de patiserie.
Mod de prezentare
Punga a 250 grame
Faina de canepa, fara gluten, eco-bio, 250g - Marchesato
Descopera o gama variata de faina fara gluten pe minuneanaturii.ro.
In categoria faina fara gluten gasesti:
-
faina de quinoa fara gluten
-
faina de malai fara gluten
-
faina de orez fara gluten
-
faina de mei fara gluten
-
faina de hrisca fara gluten
-
mixuri de faina fara gluten
-
etc.