Amaranth
Sunt 14 produse.
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods
Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.
Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte.
Proprietati amarant:
- Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie.
- semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale.
- amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C:
- contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau;
- contine fier de 5 ori mai mult decat in grau;
- contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca.
- nu contine gluten
Mod de preparare amarant:
Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate.
Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%.
-Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc)
-Ingrediente organice:
-boabe de amaranth 100% organice
Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple.
Recomandari potentiale in sprijinul:
- bolilor cardiovasculare,
- reducerii colesterolului,
- luptei impotriva cancerului,
- combaterii anemiei,
- combaterii inflamatiilor
Amaranth 500g - eco-bio - Dragon Superfoods
Amaranth 200g - SPRINGMARKT
8,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amaranth 200g - SPRINGMARKT - Adams
Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei. Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara. De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).Se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere.
Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.
Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte.
Proprietati amarant:
- Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie.
- semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale.
- amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C:
- contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau;
- contine fier de 5 ori mai mult decat in grau;
- contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca.
- nu contine gluten
Mod de preparare amarant:
Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate.
Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%.
-Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc)
-Ingrediente organice:
-boabe de amaranth 100% organice
Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple.
Recomandari potentiale in sprijinul:
- bolilor cardiovasculare,
- reducerii colesterolului,
- luptei impotriva cancerului,
- combaterii anemiei,
- combaterii inflamatiilor
Amaranth 200g - SPRINGMARKT - Adams
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
23,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.
Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40,000-60,000 seminte.
Proprietati amarant:
- Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie.
- semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale.
- amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C:
- contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau;
- contine fier de 5 ori mai mult decat in grau;
- contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca.
- nu contine gluten
Mod de preparare amarant:
Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate.
Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%.
-Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc)
-Ingrediente organice:
-boabe de amaranth 100% organice
Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple.
Recomandari potentiale in sprijinul:
- bolilor cardiovasculare,
- reducerii colesterolului,
- luptei impotriva cancerului,
- combaterii anemiei,
- combaterii inflamatiilor
Amaranth 500g - eco-bio - LONGEVITA
Amarant, eco-bio, 500g - Dennree
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amarant, eco-bio, 500g - Dennree
Amarant provenit din agricultura ecologica
Ingrediente:
amarant*
Valori nutritionale/100g: 1675 Kj; 397 Kcal; 6,5g Grasimi; 1,7g Acizi Grasi Saturati; 66g Glucide; 1,7g Zaharuri; 9,3g Fibre; 14g Proteine; 0,05g Sare
Mod de utilizare
O gustare sanatoasa!
Mod de prezentare
Punga a 500 grame
Amarant, eco-bio, 500g - Dennree
AMARANT, 400 gr - SOLARIS
20,95 RON
TVA inclus
In Stoc
AMARANT, 400 gr - SOLARIS
Beneficii produs
Are un conținut mare de proteine
Are o valoare nutritivă deosebit de ridicată
Ingrediente AMARANT- SOLARIS
100% amarant.
Produs crud.
Cum se consumă
Poate fi utilizat pentru o largă varietate de mâncăruri, modul de preparare fiind similar cu cel al orezului.
Istoric
Amarantul face parte din categoria super-alimentelor, având o valoare nutritivă deosebit de ridicată. Are un conținut mare de proteine.
AMARANT, 400 gr- SOLARIS
Amarant expandat, eco-bio, 150g - Rapunzel
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amarant expandat, eco-bio, 150g - Rapunzel
Bogat in minerale, calciu, magneziu si fier.
Ingrediente:
Samanta amarant expandat.
Valori nutritionale/100g: 1565 Kj; 371 Kcal; 4.9g Grasimi; 1.5g Acizi Grasi Saturati; 65g Glucide; 1.1g Zaharuri; 8.3g Fibre; 12g Proteine; <0,01g Sare
Mod de utilizare
Se poate consuma in musli, iaurt si mancaruri dulci.
Mod de prezenare
Punga a 150 grame
Amarant expandat, eco-bio, 150g - Rapunzel
Amaranth 500g - Adams
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amaranth 500g - Springmarkt - Adams
Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.
Semintele de amarant sunt mici, au forma lenticulara si culoare aurie. Fiecare planta poate produce intre 40.000-60.000 seminte.
Proprietati amarant:
- Amarantul este bogat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie.
- semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale.
- amarant-ul este bogat in fibre si contine calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C:
- contine fibre de 3 ori mai multe decat in grau;
- contine fier de 5 ori mai mult decat in grau;
- contine calciu de 2 ori mai mult decat in laptele de vaca.
- nu contine gluten
Mod de preparare amarant:
Amaranth-ul poate fi gatit ca o cereala, macinat in faina, expandat precum popcorn-ul, lasat la gernimat sau prajit. De principiu see prepara ca si orezul, se poate folosi ca si garnitura sau in salate.
Semintele pot fi gatite impreuna cu alte cereale integrale, adaugat in mancaruri sau supe, sau folosit la mancaruri inabusite ca un ingredient bogat in agent de ingrosare. Faina de amaranth este utilizata la prepararea pastelor si in diverse copturi. Poate fi amestecata cu alte tipuri de faina pentru prepararea painii si nu contine gluten (o parte amaranth la 3-4 parti faina de grau sau alte cereale). In prepararea clatitelor, a turtitelor sau a pastelor se poate utilize faina de amaranth in proportie de 100%.
-Se foloseste ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc)
-Ingrediente organice:
-boabe de amaranth 100% organice
Germinarea semintelor duce la cresterea nivelului unora dintre nutrienti, iar malditele pot fi folosite in salate, sandwich-uri sau pot fi consummate simple.
Recomandari potentiale in sprijinul:
- bolilor cardiovasculare,
- reducerii colesterolului,
- luptei impotriva cancerului,
- combaterii anemiei,
- combaterii inflamatiilor
Amaranth 500g - Springmarkt - Adams
Amarant, eco-bio, 500g - Obio
16,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amarant, eco-bio, 500g - Obio
Amarantul este o pseudocereala avand boabele foarte mici. Se gateste la fel ca si quinoa sau ca si orezul, pe post de garnitura. Amarantul Obio provine din culturi ecologice certificate, fara pesticide.
Ingrediente:
amarant*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: Energie: 1461kJ / 346kcalGrasimi: 2.2g din care saturate: 0.4g Carbohidrati: 52g din care zaharuri: 1.5gFibre: 11gProteine: 24gSaruri: 0.02g
Mod de utilizare:
La o masa sanatoasa
Mod de prezentare
500 grame
Amarant, eco-bio, 500g - Obio
Amarant expandat cu miere, eco-bio, 300g - Allos
30,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amarant expandat cu miere, eco-bio, 300g - Allos
Cerealele sunt doar prajite crocant cu miere de albine fina si sirop de agave la cuptorul proaspat incins. 53% amarant si sunt indulcite numai cu miere de albine si sirop de agave.
Ingrediente:
fulgi de amarant* integrali expandat (53%), miere*(21%), suc de agave* concentrat (20%), ulei de palmier*.
Valori nutritionale/100g: 1688 Kj; 399 Kcal; 4,8g Grasimi; 1,9g Acizi Grasi Saturati; 75,9g Glucide; 24,5g Zaharuri; 7,4g Fibre; 9,5g Proteine; 0,01g Sare
Mod de utilizare
Ele sunt minunate pentru intreaga familie si sunt, de asemenea, excelente pentru rafinarea deserturilor si placerilor.
Mod de prezentare
Punga a 300 grame
Amarant expandat cu miere, eco-bio, 300g - Allos
Amarant - eco-bio 350g - Pronat
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amarant eco-bio 350g - Pronat
Cunoscut de peste 3000 de ani, amarantul era considerat de azteci aliment sacru, constituind baza alimentatiei si sursa de putere.Considerat de nutritionisti superaliment, amarantul este bo gat in proteine, fibre, antioxidanti, minerale si fier, putand inlocui cu succes orezul in alimentatie.
Este atat de versatil incat poate fi adau gat in preparate alaturi de orice alte cereale: - orezul il face mai pufos, impreuna cugraul rezulta un amestec foarte hranitor, alaturi de orz sau alac obtineti un preparat rustic.Adau gat la mei se obtine un amestec cremos ce poate fi folosit ca sos, simplu sau alaturi de legume.
Ingrediente Amarant: amarant* (Amaranthus L.)*din culturi certificate ecologicValori nutritionale/ 100gValoare energetica: 1565kJ/371kcalGrasime: 7,0g- din care acizigrasi saturati: 1,5gCarbohidrati: 65,0g-din care zaharuri: 1,7gFibre: 7,0gProteine: 14,0gSare: 0,01gAceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.Produsul nu contine or ganisme modificategenetic si nu este iradiat.Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Origine: India
Amarant - eco-bio 350g - Pronat
Amaranth expandat, eco-bio, 100g - Biorganik
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Amaranth expandat, eco-bio, 100g - Biorganik
Amaranth expandat, eco-bio, 100g - Biorganik
Ingrediente:
amaranth*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1565 kj / 371 kcal
Grasimi: 4.9g
din care saturate 1.5g
Carbohidrati: 65.1g
din care zaharuri 1.1g
Proteine: 12.4g
Saruri: 0,01g
Mod de utilizare
Amarantul expandat se adauga in cerealele pentru micul dejun, in prajituri, biscuiti, etc. Se poate consuma si ca atare cu lapte sau cu lapte vegetal la micul dejun.
Mod de prezentare
100 grame
Amaranth expandat, eco-bio, 100g - Biorganik
Amaranth, eco-bio, 500g - DAVERT
13,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
Amaranth, eco-bio, 500g - DAVERT
Amaranth ecologic, certificat bio.
Ingrediente Amaranth, eco-bio:
AMARANTH*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1645 kj / 390 kcal
Grasimi: 6.7g din care saturate 1.9g
Carbohidrati: 64g din care zaharuri 1.1g
Fibre: 8.8g
Proteine: 14g
Alergeni Amaranth, eco-bio:
Poate contine urme de: nuci, susan, caju
Mod de depozitare Amaranth, eco-bio:
A se pastra la loc uscat si racoros.
Fabricat in Germania.
Mod de prezentare Amaranth, eco-bio:
Punga a 500G
Amaranth, eco-bio, 500g - DAVERT
Amarant expandat, fara gluten, eco-bio, 125g - Davert
13,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Amarant expandat, fara gluten, eco-bio, 125g - Davert
Boabele aromatice de amarant bio sunt umflate printr-un proces special, fara sare sau zahar adaugat (contine zahar in mod natural). Sunt usoare si aerisite si au gust prajite fin.
Ingrediente:
amarant*.*provin din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g: 1575 Kj; 374 Kcal; 8.8g Grasimi; 1.2g Acizi Grasi Saturati; 57g Glucide; 1.7g Zaharuri; 4.5g Fibre; 15g Proteine; <0.1g Sare
Mod de utilizare
bucurati-va de gustul pur al pop-urilor fine de amarant in lapte proaspat sau ca topping pe iaurt.
Mod de prezentare
125 grame
Amarant expandat, fara gluten, eco-bio, 125g - Davert
Ceai Amarant 25dz - Hofigal
Ceai Amarant 25dz - Hofigal
Este utilizat ca supliment alimentar pentru aportul ridicat de substante minerale, zaharuri, derivati polifenolici, saponine, etc., asigurand remineralizarea si regenerarea organismului, in special la copii primavara si in sezonul rece. Are si actiune astringenta, cicatrizanta, slab diuretica.
Ingrediente Ceai Amarant:
pulbere de amarant (motul curcanului)
Efecte Ceai Amarant:
remineralizarea si regenerarea organismului
astringent
cicatrizant
diuretic
Mod de administrare Ceai Amarant:
In 250 ml apa fierbinte se introduc 1-2 plicuri x 1,0 g de ceai.
Se acopera si se lasa in repaus 10 minute.
Se serveste ca atare sau indulcit dupa gust.
Prezentare Ceai Amarant:
25dz
Ceai Amarant 25dz - Hofigal
Comanda amaranth de la minuneanaturii.ro.
Pe minuneanaturii.ro gaesti variante naturale si ecologice in categoria amaranth
Descopera seminte de amaranth pentru mancaruri si deserturi delicioase la oferta speciala.