Alge diverse
Sunt 51 produse.
17,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii.
Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra.
Ingrediente:
agar agar*
*din agricultura ecologica
Mod de flosire agat agar:
pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite.
Ce este Agar Agar?
Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate.
Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc.
Cum se prepara gelatina din pudra de agar agar?
Se amesteca pudra de agar agar cu apa;
se pune pe foc.
De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu.
Fierbeti compozitia pana la obtinerea vascozitatii dorite.
Prezentare agar agar pudra:
Pachet cu 6 pliculete a cate 2g
Produs 100% natural, certificat organic
Agar agar pudra bio 6x2g - Lima
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Fulgii de Agar Agar ajung pentru 10 litri de gelatina!
Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mare de gelificare, mai mare decat pudra.
Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru.
Produs 100% natural, certificat organic
Ce este Agar Agar?
Agar agar este un gelifiant vegetal obtinut din alge marine, cu multiple beneficii pentru sanatate.
Agar Agar reprezinta o alternativa vegetala si mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si porc.
Cum se obtin fulgii de Agar Agar?
Varietatile de alge sunt fierte (metoda traditionala) apoi lasate sa se intareasca, taiate in bare si lasate timp de 10 zile pe paie de orez, in timpul iernii (noaptea ingheata, ziua umiditatea curge de pe bare).
Barele uscate sunt apoi taiate sau razuite sub forma de fulgi.
Fulgii se folosesc dizolvati in lichide (in general 1 lingura fulgi la 250 ml lichid) si se lasa sa se intareasca.
Cum se prepara gelatina din fulgi de agar agar?
Se amesteca fulgii de agar agar cu apa;
se pune pe foc.
De cand incepe sa clocoteasca se mai tine 2 min. amestecand continuu.
Prezentare agar agar fulgi:
punga cu 50g
Tara de origine: Spania
Agar agar fulgi bio 50g - Algamar
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Gelifiant natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate.
Ingrediente Agar agar gelifian:
gelifiant Agar Agar
Valori nutritionale medii pentru 100g:Energie 774kJ/191kcalGrasimi 0,3g-din care acizi grasi saturati <0,3gCarbohidrati 10g-din care zaharuri 0,5gFibre 70gProteine 2gSare 3,1g
Mod de peparare Agar agar gelifian:
Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic.
Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut.
Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca.
Va rugam sa nu preparati in alt mod.
Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore.
Prezentare Agar agar gelifian:
30g
Agar agar gelifiant 30g - Biovegan
Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
106,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge dulse (Palmaria palmata) raw bio 100g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila!
Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 18%
Grasimi 2%
Carbohidrati 56%
Fibre 2.5%
Potasiu 7310mg
Calciu 560mg
Magneziu 610mg
Fosfor 235mg
Fier 50mg
Iod 55mg
Vitamina A 1.59mg
Vitamina B12 0.9mg
Vitamina C 34.5mg
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Gramaj: 100g
Tara de origine: Spania
Alge dulse raw eco-bio 100g - Algamar
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
77,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Irish moss este o alga rosie care creste pe rocile de pe coasta Atlanticului.
Contine aproape 10% proteina si cam 15% minerale, si este bogata in iod si sulf.
Irish moss poate fi folosit in deserturi inghetate, shakeuri, placinte, etc. datorita proprietatilor sale emulsifiante, gelatinoase.
Ingrediente: 100% irish mossValori nutritionale/100g:
Energie 62Kcal,
Proteine 10g,
Grasimi 1.3g,
Carbohidrati 1.9g
Produs certificat organic.
Gramaj: 125g
Alge irish moss raw eco-bio 125g - Obio
Alge wakame raw eco-bio 100g - Algamar
49,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Wakame (Undaria pinnatifida) raw bio 100g
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw.
Mod de preparare:-crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.-gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 22.7%
Grasimi 1.5%
Carbohidrati 46.8%
Fibre 35.3%
Potasiu 6810mg
Calciu 1380mg
Magneziu 680mg
Fosfor 235mg
Fier 20mg
Iod 22.6mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.36mg
Vitamina C 5.26mg
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Gramaj: 100g
Tara de origine: Spania
Alge wakame raw eco-bio 100g
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
57,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
O alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C. Este bogata in fosfor si proteine. Ideala raw in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila!
Mod de preparare:-crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.-gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 18%
Grasimi 2%
Carbohidrati 56%
Fibre 2.5%
Potasiu 7310mg
Calciu 560mg
Magneziu 610mg
Fosfor 235mg
Fier 50mg
Iod 55mg
Vitamina A 1.59mg
Vitamina B12 0.9mg
Vitamina C 34.5mg
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Mod de Prezentare Alge dulse raw eco-bio Algamar:
Gramaj: 50g
Alge dulse raw, eco-bio, 50g - Algamar
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
39,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.
Mod de preparare Alge nori pt sushi:
-crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga.
-prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
-fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
-la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.
Valori nutritionale/100g:
Proteine 29%
Grasimi 0.3%
Carbohidrati 43.1%
Fibre 34.7%
Potasiu 2030mg
Calciu 330mg
Magneziu 370mg
Fosfor 235mg
Fier 23mg
Iod 17.3mg
Vitamina A 36mg
Vitamina B12 2.9mg
Tara de origine: Spania
Alge nori pt sushi (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 30g - 10 folii Algamar
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
40,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.
Igrediente:
*alge nori (porphyra) (*din agricultura ecologica)
Valori nutritionale/100g:
Energie: 233 Kcal/965 kj
Grasimi: 2.7g din care saturate 1.4g
Carbohidrati: 4.8g din care zaharuri < 0.5g
Proteine: 27.3g
Fibre: 40g
Saruri: 1.85g
Mod de preparare:
crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate.
prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.
Mod de prezentare:
Punga a 50 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Alge nori, eco-bio, 50g - Algamar
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Kombu raw eco-bio 100g Algamar
Kombu este o alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu.
Kombu este foarte bun pentru tratarea pielii, la arsuri, lovituri sau zgarieturi. Se umezeste si se aplica direct pe rana sau pe arsura.
Kombu are un continut ridicat de iod si ajuta mult pe cei cu tiroida umflata.
Ajuta la scaderea tensiunii si la echilibrarea greutatii, in ambele sensuri.
Din cele 14 elemente minerale de care avem nevoie, kombu are 13!
Mod de preparare:
- la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.
- in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute;
- fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare.
Informatii nutritionale/100g:
Proteine 6.9%
Carbohidrati 52.1%
Grasimi 1.1%
Fibre 30%
Potasiu 4330mg
Calciu 810mg
Magneziu 715mg
Fosfor 165mg
Fier 16.5mg
Iod 15.9mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.3mg
Produs certificat organic.
Sea Spaghetti eco-bio 100g - Algamar
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Sea Spaghetti bio 100g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti.
Mod de preparare:-raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.-gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.-prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic
100g
Tara de origine: Spania
Sea Spaghetti eco-bio 100g - Algamar
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
49,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Stiati ca... Wakame este o parte indispensabila a dietei Japonezilor? In medicina lor traditionala, se stie ca wakame curata si intareste sangele, iar supa miso cu wakame a fost utilizata de generatii ca ajutor in recuperarea femeilor dupa nastere. Wakame este delicios crud, inmuiat in apa, in salate.
Ciupercile Shiitake sunt unele din ciupercile medicinale cele mai cunoscute. Ciupercile Shiitake sunt compuse mai ales din multe proteine, zinc si polizaharide, elemente care sunt recunoscute pentru activitatea lor stimulanta asupra sistemului imunitar. Sunt cea mai buna sursa alimentara de vitamina D dupa somon si ton. Lentinanul este o polizaharida ce intra in compozitia ciupercii Shiitake si s-a demonstrat ca aceasta duce la regresia, pana la disparitia tumorilor.
Ingrediente:
wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes).
Mod de preparare:
crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate.
fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.
Mod de prezentare:
Punga a 100 grame
Alge marine cu shiitake raw, eco-bio 100g - Algamar
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
79,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Alga Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este maruntita in fulgi. este bogata in proteine, vitamina A si B12. Este ideal a se consuma cruda (raw).
Mod de preparare:
- crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, si adaugati in salate.
- prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
- fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
- la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Valori nutritionale/100g:
- Proteine 29%
- Grasimi 0.3%
- Carbohidrati 43.1%
- Fibre 34.7%
- Potasiu 2030mg
- Calciu 330mg
- Magneziu 370mg
- Fosfor 235mg
- Fier 23mg
- Iod 17.3mg
- Vitamina A 36mg
- Vitamina B12 2.9mg
Produs certificat organic.
Alge nori maruntite-flakes (Porphyra umbilicalis) raw eco-bio 100g Algamar
Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g - Algamar
29,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine cu orez si linte bio 500g
Un amestec bogat in proteine si fier.
Ingrediente: orez brun, linte pardina (linte maro), alge sea spaghetti.
Mod de preparare: 2,5 parti de apa la o parte din acest amestec. Se fierbe 30 de minute.
Ingredientele provin din agricultura ecologica.
Produs certificat organic.
Gramaj: 500g
Alge marine cu orez si linte eco-bio 500g
Supa cu gris din orez si alge marine eco-bio 250g - Algamar
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Supa cu gris din orez si alge marine bio 250g
Ingrediente: gris din orez brun*, amestec de legume deshidratate*, alge wakame*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Mod de preparare: adaugati 2 linguri de supa in 250 ml de apa pentru o portie. Fierbeti timp de 20 de minute. Adaugati si putin ulei presat la rece la final.
Produs certificat organic.
250g
Tara de origine: Spania
Supa cu gris din orez si alge marine eco-bio 250g
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Algele marine sea spaghetti (Himanthalia elongata) sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati bine inainte sa le gatiti.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 923 Kj/222 kcal
Grasimi: 1.4g din care saturate 0.6g
Carbohidrati: 26.5g din care zaharuri < 0.5g
Proteine: 8.5g
Fibre: 34.6g
Saruri: 4.3g
Mod de preparare:
raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.
gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.
prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.
Mod de prezentare:
Punga a 50 grame
Produs certificat organic
Tara de origine: Spania
Alge Sea Spaghetti, eco-bio, 50g - Algamar
Quinoa cu alge marine eco-bio 500g - Algamar
38,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Quinoa cu alge marine bio 500g
Ingrediente: quinoa, alge wakame.Mod de preparare:-fierbeti 1 parte din amestec in 3 parti de apa (ca si orezul) timp de 20 de minute. Se poate adauga si in supe.
Ingredientele provin din agricultura ecologica.
Produs certificat organic.
Gramaj: 500g
Quinoa cu alge marine eco-bio 500g
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 195kcal
Grasimi: 1.3g din care saturate: 0.4g
Carbohidrati: 17.2g din care zaharuri: 0.5g
Fibre: 32.2g
Proteine: 12.6g
Saruri: 8.9g
Nutrienti/100g:
Proteine 22.7%
Grasimi 1.5%
Carbohidrati 46.8%
Fibre 35.3%
Potasiu 6810mg
Calciu 1380mg
Magneziu 680mg
Fosfor 235mg
Fier 20mg
Iod 22.6mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.36mg
Vitamina C 5.26mg
Mod de preparare:
crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.
gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste.
Mod de prezentare:
Punga a 50 grame O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
Produs certificat organic.
Tara de origine: Spania
Alge Wakame, eco-bio, 50g - Algamar
Supa Julienne cu alge marine eco-bio 150g - Algamar
28,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Supa Julienne cu alge marine bio 150g
Ingrediente: morcovi*, pastarnac*, praz*, ceapa*, patrunjel*, telina*, alge wakame*
*ingrediente din agricultura ecologica.
Toate ingredientele sunt deshidratate.
Mod de preparare: adaugati 1 lingura din supa Julienne in 250ml apa pentru o portie. Fierbeti timp de 20 de minute. Se poate adauga putin ulei.O punga de 150g ajunge pentru a prepara aproximativ 24 de portii de supa!
Produs certificat organic.
150g
Tara de origine: Spania
Supa Julienne cu alge marine eco-bio 150g
Alge Dulse, eco-bio, 25g - PROBIOS
32,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge Dulse, eco-bio, 25g - PROBIOS
Probios Italia va ofera alimente bio de inalta calitate de la produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti, alge, cafea, alimente cu preparare rapida pe baza de orez, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, pana la piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina.
Alge bio Dulse(Palmaria Palmata), alge rosii provenite din Europa, fara gluten, bogata in fibre si proteine, alese cu grija si deshidratate la temperaturi scazute (pana la 38 ° C). Consistenta cartilaginoasa si gustul tipic al scoicilor.
Ingrediente:
alge dulse*
ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de: moluste, crustacee, peste. Acest produs este bogat in mod natural in iod (2,810 micrograme/100g). Recomandam utilizarea lui in cantitati mici, sporadic ex. 1g pe saptamana pentru o persoana.
Mod de preparare:
pentru a utiliza ca fel de mancare e nevoie de rehidratare si fierbere timp de 15 minute, sau puteti utiliza acest produs ca ingredient pentru: supe, crochete, omlete, orez si cuscus.
Pentru a rehidrata: 1) Inmuiati in apa timp de 5 minute. 2) Scurgeti si eliminati excesul de apa. 3) inmuiati in apa dulce timp de 5 minute. 4) Scurgeti si eliminati excesul de apa. 5) Greutatea algelor creste de sapte ori.
Aceasta alga poate fi folosita ca ingredient raw in salate sau snacksuri fara a fi necesara hidratarea prelabila.
Conditii de pastrare si consum:
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Poate exista un strat alb pe algele marine: acesta este un fenomen complet natural datorat prezentei sarurilor existente in mod natural.
Acest produs este natural bogat in iod. Recomandam utilizarea acestui produs in cantitsti mici și sporadic, de exemplu: 1 g de alge marine uscate saptamanal, pentru fiecare persoana.
Gramaj:
25g
Caracteristici: produs bio, fara glutenOrigine: Agricultura UE (coasta Galitiei - Golf Biscaya)Produs in UECertificare: E5-ECO-022-GA
Alge Dulse, eco-bio, 25g - PROBIOS
Alge marine Wakame Instant, eco-bio, 50g - Arche
36,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine Wakame Instant, eco-bio, 50g - Arche
Alge marine brune coreene
Ingrediente:
alge Wakame*
*din recoltă de alge marine supuse controlului ecologic.
Pot conține urme de crustacee.
Informații pentru consumatori: produs bogat în iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburări ale funcției tiroidiene! Prin urmare, Societatea Germană de Nutriție recomandă un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 linguriță cu vârf de alge uscate.
Mod de utilizare
Algele brune Wakame sunt alge marine deshidratate savuroase, cu note aromatice picante, delicioase ca acompaniament pentru pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor sau tocanelor.
Condiții de păstrare:într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Mod de prezentare
50 grame
Alge marine Wakame Instant, eco-bio, 50g - Arche
Alge marine Dulse - eco-bio 40g - Arche
33,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine Dulse - eco-bio 40g - ArcheArche –Alge marine Dulse, bio, 40g
Alge marine rosii franceze
Algele marine rosii provin din culturi ecologice si sunt recoltate din zona de Nord-Est a Atlanticului. Algele rosii uscate, cu note picante, sunt versatile, pot fi folosite pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor sau mancarurilor cu peste.
Ingrediente: alge dulse*
*din recolta de alge marine supuse controlului ecologic.
Pot contine urme de crustacee.
Preparare: Spalati algele dulse sub jet de apa, scufundati-le in apa rece timp de 5 minute. Scurgeti-le si fierbeti-le timp de 5 minute in apa curata (Nu folositi aceeasi apa in care au stat). Apoi adaugati-le la alte preparate dupa cum doriti.
Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene! Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 lingurita de alge uscate.
Valori nutritionale medii
Per 100 g
Energie
703 kJ / 168 kcal
Grasimi
1,4 g
din care acizi grasi saturati
0,3 g
Carbohidrati
21,8 g
din care zaharuri
0,0 g
Proteine
17,2 g
Sare
3,9 g
Continutul mediu de iod
10 mg
Continut: 40 g
Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH
Alge marine Dulse - eco-bio 40g - Arche
Alge ARAME - alge de mare uscate 40g - Pronat
43,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge ARAME - alge de mare uscate, 40g- Pronat
Alge de mare uscate Arame (Eisenia bicyclis)
Algele Arame sunt recoltate manual de pescarii si scafandrii din largul peninsulei din Japonia. Algele sunt initial uscate la soare si apoi luate pentru prelucrare ulterioara.
Sunt spalate, taiate, aburite, presate si taiate din nou inainte de a fi uscate la soare.
O a doua etapa de uscare asigura ca produsul final este complet uscat.
Ingrediente Alge ARAME - alge de mare uscate:
alge de mare Arame.
Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat.
Preparare Alge ARAME:
se spala algele si se inmoaie in apa rece 10-15 minute (atentie, isi dubleaza volumul)
se scurg apoi bine de apa, se clatesc rapid si, pentru ca sunt aburite pe parcursul procesului de productie, se pot adauga ca atare in salate sau se pot servi cu paste
sunt delicioase si adaugate in sote de morcovi cu ceapa si tofu.
Valori nutritionale: Cantitate servita: 100 g
Valoare energetica 313 KJ kJ/ 74 kcal
Proteine: 9,7 g Grasimi: 0,7 g, din care:
grasimi saturate: 0,4 g,
mononesaturate: 0,24,
polinesaturate: 0,005
Carbohidrati: 1 g Fibre: 61,3 g
Umiditate: 11,2 g
Prezentare Alge Arame:
40g
Alge ARAME - alge de mare uscate, 40g- Pronat
Alge marine Arame - eco-bio 50g - Arche
40,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alge marine Arame - eco-bio 50g - ArcheArche – Alge marine Arame, bio, 50g
Alge marine brune japoneze
Algele marine brune Arame provin din culturi ecologice si sunt recoltate din zona de Nord-Est a Pacificului. Algele brune Arame sunt alge japoneze fine si savuroase, versatile, ce pot fi folosite pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor, cerealelor, orez sau tofu.
Ingrediente: alge arame*
*din recolta de alge marine supuse controlului ecologic.
Pot contine urme de crustacee.
Produs original Japonez.
Preparare: Spalati algele sub jet de apa, scufundati-le in apa rece timp de 1 ora. Scurgeti-le si fierbeti-le timp de 10 minute in apa curata (Nu folositi aceeasi apa in care au stat). Apoi adaugati-le la alte preparate dupa cum doriti.Informatii pentru consumatori: produs bogat in iod natural. Consumul excesiv poate duce la tulburari ale functiei tiroidiene! Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport zilnic mediu de cel mult 0,2 mg iod. Consumul zilnic recomandat este de aproximativ 1 g = 1 lingurita cu varf de alge uscate.
Valori nutritionale medii
Per 100 g
Energie
818 kJ / 202 kcal
Grasimi
1,8 g
din care acizi grasi saturati
0,7 g
Carbohidrati
0,5 g
din care zaharuri
lt;0,2 g
Proteine
9,5 g
Sare
3,2 g
Continutul mediu de iod
55 mg
Continut: 50 g
Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH
Alge marine Arame - eco-bio 50g - Arche
Comanda alge diverse de la minuneanaturii.ro.
Pe minuneanaturii.ro ai 41 de produse in categoria alge diverse
Consultanta naturopata, preturi mici si livrare rapida din stoc in orice localitate in 24h-48h.
Orice intrebarea ai legata de alge diverse sau de sanatate in general, contacteaza-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp. Produsele din categoria alge diverse sunt originale, de calitate superioara si au toate notificarile si inregistrarile la zi.
Descopera alge diverse la oferta speciala.