Lista de produse dupa producator Biovegan

1
Alternativa vegana la albus de ou eco-bio, 2x10g - Biovegan
6,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  05 Apr 2022
(5/5

Sunt fericita ca am gasit in sfarsit Alternativa vegana la albus de ou eco-bio,. Cautam de mult. Atatea produse minunate pe acest site. Am gasit in stoc produsele Biovegan si le-am primit imediat.

Alternativa vegana la albus de ou eco-bio, 2x10g - Biovegan Vegan Fără gluten Pentru prajituri, produse de patiserie și deserturiAmestecul de pudră pentru un produs înlocuitor de albuș de ou pe bază de plante Ingrediente: proteine din mazăre*, amidon de porumb*, amidon de cartofi*, inulină*, agent de îngroșare: gumă de guar*, proteine din fasole*, sare. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Mod de preparare: Adăugați 75 ml apă în înlocuitorul de proteine ​​și bateți timp de 5 minute până când se întărește. Dozare: 10 g (aprox. 2 lingurițe pline) înlocuitor de albuș de ou și 75 ml apă înlocuiesc 2 albușuri. Mod de prezentare 2X 10 grame Alternativa vegana la albus de ou eco-bio, 2x10g - Biovegan
Alternativa vegana la albus de ou, eco-bio, 40g - Biovegan
12,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Alternativa vegana la albus de ou, eco-bio, 40g - Biovegan Vegan Fără glutenPentru prajituri, produse de patiserie și deserturiAmestecul de pudră pentru un produs înlocuitor de albuș de ou pe bază de plante Ingrediente: proteine din mazăre*, amidon de porumb*, amidon de cartofi*, inulină*, agent de îngroșare: gumă de guar*, proteine din fasole*, sare. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Mod de preparare: Adăugați 75 ml apă în înlocuitorul de proteine și bateți timp de 5 minute până când se întărește. Sfat: Timpul de batere crește cu 1 minut pentru fiecare 10 g suplimentar de înlocuitor de albuș de ou. Dozare: 10 g (aprox. 2 lingurițe pline) înlocuitor de albuș de ou și 75 ml apă înlocuiesc 2 albușuri. Mod de prezentare 40 grame Alternativa vegana la albus de ou, eco-bio, 40g - Biovegan
1
3
Alternativa vegana la omleta, eco-bio, 43g - Biovegan
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  05 Apr 2022
(5/5

Am folosit multe alternative dar Alternativa vegana la omleta, eco-bio, ma multumeste cel mai mult. Site-ul a mers repede si bine, fara erori. Am mai incercat Biovegan si toate au fost faine.

Alternativa vegana la omleta, eco-bio, 43g - BioveganVegan Fără gluten100% vegetalPulbere pentru prepararea unei alternative la omletă pentru prăjit pe bază de năut. Ingrediente: făină de năut* (84%), tărâțe de psyllium*, sare, proteină de in*, fibre de morcovi*, fulgi de cartofi*, condimente* (chimen*, curcuma*, nucșoară*, paprika*, piper alb*, ceapă*). *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Mod de preparare: 1. Preîncălziți o tigaie acoperită cu aproximativ 1 linguriță de ulei la foc mediu spre mare și căliți legumele la alegere pentru umplutură. Puneți legumele deoparte. 2. Amestecați conținutul ambalajului cu 130 ml de apă rece folosind un tel. 3. Adăugați puțin ulei și apoi adăugați amestecul în tigaia încinsă astfel încât totul să fie distribuit uniform. Prăjiți apoi omleta timp de 3 minute, întoarceți și prăjiți din nou timp de 1 minut pe cealaltă parte. 4. Acum puneți umplutura de legume pe o jumătate de omletă și pliați-o. Poftă bună! Mod de prezentare 43 grame Alternativa vegana la omleta, eco-bio, 43g - Biovegan
Alternativa vegana la ou eco-bio, 30g - Biovegan
13,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  27 Mar 2022
(5/5

Foarte fain Alternativa vegana la ou eco-bio,, recomand. Foarte rapid raspund la solicitari. Voi mai incerca produsele Biovegan.

Alternativa vegana la ou eco-bio, 30g - Biovegan Înlocuitorul de ou este folosit în produse de patiserie dulci, cum ar fi vafele, clătitele și prăjiturile. Sau în mâncăruri copioase precum clătite cu cartofi și legume sau pentru paneuri. Nu este potrivit pentru prepararea ouălor omletă sau prăjite. Ingrediente: Făină dulce de lupin*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*, făină de porumb*, proteină din semințe de in*, proteină din floarea soarelui*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE Mod de preparare: 1. Amestecați alternativa la ouă cu apă minerală. Apoi adăugați celelalte ingrediente lichide și amestecați până devine pufoasă. 2. Amestecați bine toate ingredientele uscate și puneți peste lichidul amestecat anterior până formează o masă uniformă. Dozare: 5g (aprox. 1 linguriță) alternativă de ou și 50 ml apă minerală înlocuiesc un ou întreg. Mod de prezentare 2X 10 grame Alternativa vegana la ou eco-bio, 30g - Biovegan
Alternativa vegana la oua batute, jumari de oua, eco-bio, 50g - Biovegan
10,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  11 Apr 2022
(5/5

Am cautat oferta la Alternativa vegana la oua batute, jumari de oua, eco-bio,. Serviciul clienti foarte bun. Produsele Biovegan sunt cu adevarat bune, recomand cu drag!

Alternativa vegana la oua batute, jumari de oua, eco-bio, 50g - Biovegan VeganFără gluten100% vegetalPulbere pentru prepararea unei alternative la ouă bătute pentru prăjit pe bază de năut. Ingrediente: făină de năut* 80%, amidon de mazăre*, tărâțe de psyllium*, sare, inulină*, fibre de morcovi*, pulbere de morcovi*, condimente* (usturoi*, chimen*, curcuma*, nucșoară*, paprika*, piper alb*, ceapă*), proteine din in*, arpagic*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Mod de preparare: 1. Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare. 2. Amestecați conținutul ambalajului cu 125 ml de apă rece folosind un tel. 3. Puneți puțin ulei în tigaia încinsă și apoi turnați praful amestecat în tigaie în 3 doze. După 3 minute, amestecați bățelele și mai lăsați încă 1 minut la foc mediu. 4. Apoi scoateți omleta cu două spatule și asteptați încă 1 minut. Acum adăugați o bucată mică de margarină și aruncați totul în tigaie. Poftă bună! Mod de prezentare 50 grame Alternativa vegana la oua batute, jumari de oua, eco-bio, 50g - Biovegan
Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan
21,95 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  15 Mar 2022
(5/5

A fost o alegere foarte buna sa cumpar Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN, eco-bio,. Site-ul a mers repede si bine, fara erori. Produsele Biovegan mi-au adus bucurie.

Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN este primul nostru amestec de copt vegan si fara gluten pentru ciabatta de calitate organica. O ciabatta cu o crusta minunat de crocanta si o textura moale se poate pregati din acest amestec de copt cu doar cateva miscari si putin ulei de masline, apa si drojdie. Painea poate fi rafinata cu masline sau rosii uscate dupa bunul plac, evocand un pic de sarbatori in farfurie. Mai aveti nevoie de: 450 ml apa calduta 3 linguri (30 ml) ulei de masline bio 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g) niste faina fara gluten mixer manual cu carlig pentru aluat Ingrediente: amidon de porumb*, amidon de tapioca*, faina de orez integral*, amidon de cartofi*, faina alba de orez*, faina de mei integral*, faina de porumb *, maia de quinoa* (94% produse macinate de quinoa*, produse macinate de orez*), sare, tarate de psyllium*, must concentrat de struguri*, proteine ​​de in* .*provine din cultivare organica controlata . Valori nutritionale/100g: 990 Kj; 234 Kcal; 3.5g Grasimi; 0.6g Acizi Grasi Saturati; 48g Glucide; 1.0g Zaharuri; 2.0g Fibre; 2.1g Proteine; 1.3g Sare Mod de preparare: 1. Pune amestecul de paine intr-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si 2 linguri ulei. Framantati totul bine, mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel cu mixerul manual. 2. Acoperiti aluatul cu un prosop umed si lasati-l sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute. 3. Preincalziti cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la caldura sus/inferioara si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. 4. Peste aluat se toarna 1 lingura de ulei de masline, se rastoarna pe o suprafata de lucru si se modeleaza in doua dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Indoiti o parte lunga a aluatului in aproximativ 2/3 si indoiti cealalta parte peste ea. 5. Puneti aluatul ambelor paini, cu partea neteda in sus, pe foaia de copt si lasati-l din nou la dospit aproximativ 15 minute. 6. Presarati ambele ciabatta cu faina si coaceti timp de 30 de minute in cuptorul cu convectie sau 40 de minute la caldura sus/jos. 7. Dupa coacere, lasa painile sa se raceasca putin pe un gratar inainte de a le savura. Mod de prezentare 500 grame Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan
Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan
19,76 RON
21,95 RON -10%
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
on  20 Mar 2022
(5/5

Sunt multumita de Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN, eco-bio,. Site-ul a mers repede si bine, fara erori. Dupa mult timp am gasit din nou produse Biovegan.

Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN este primul amestec de copt bio, vegan si fara gluten din clasicul italian. Cu putin ulei de masline, apa si drojdie, puteti evoca o paine minunat de aerisita, care poate fi rafinata cu ierburi, masline, rosii, ardei sau feta ( inlocuitor ) dupa cum doriti. Acest amestec de paine contine 500g si se optine aproximativ 910g focaccia. Mai ai nevoie de pentru a prepara focaccia bio: 550 ml apa 5 linguri (50 ml) ulei de masline bio 1 pachet drojdie bio de copt Biovegan 7g mixer manual cu carlig pentru aluat optional: rosii cocktail taiate in jumatate, sare si ierburi pentru acoperire Sfat: Puteti adauga si alte ingrediente la focaccia, cum ar fi masline, ardei sau feta (sau inlocuitor). Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez* integral, amidon de tapioca*, faina alba de orez*, amidon de cartofi*, faina de mei integral*, faina de porumb *, tarate de psyllium*, sare, maia de quinoa* (94% produse de quinoa macinate* , produse macinate din orez*), must de struguri concentrat*. *provin din cultura organica controlata Valori nutritionale/100g: 959 Kj; 227 Kcal; 4.8g Grasimi; 0.8g Acizi Grasi Saturati; 43g Glucide; 1.1g Zaharuri; 1.9g Fibre; 2.0g Proteine; 1.2g Sare Mod de preparare: 1. Pune amestecul de paine intr-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si jumatate din ulei. Framantati totul bine cu mixerul manual, mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel. 2. Acoperiti cu un prosop umed si lasati aluatul sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute. 3. Preincalziti cuptorul la 200°C pentru ventilator sau 225°C pentru caldura de sus/de jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa. 4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute. 5. Presa rosiile cocktail taiate in jumatate in aluat, stropeste uleiul ramas peste aluat si stropeste cu sare si ierburi. 6. Coaceti focaccia timp de 25 de minute cu convectie sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos. Lasati painea sa se raceasca pe un gratar inainte de a o savura. Mod de prezentare 500 grame Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan
Mix de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan
22,95 RON
TVA inclus
In Stoc
Mix de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta in mod natural vegan, fara drojdie si fara gluten! Iubitorii de paine cu maia, in special, o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate. Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta. Mod de preparare:Mai ai nevoie de pentru painea cu crusta 450 ml apa 3 linguri (30 ml) otet (de exemplu, otet bio de mere) mixer manual cu carlig pentru aluat racleta pentru aluat Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace. Ingrediente: faina de ovaz integral* (fara gluten), faina* de orez integrala, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina de hrisca integrala *, maia de ovaz * (fara gluten), proteine ​​de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu ; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu ; Condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).*provin din cultura organica controlata. Valori nutritionale/100g: 912 Kj; 216 Kcal; 1.9g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 43g Glucide; 0.8g Zaharuri; 3.6g Fibre; 4.9g Proteine; 1.4g Sare Mod de preparare: 1. Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp! 2. Acum razuiti usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit. 3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere. SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce). 4. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute. 5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar. Mod de prezentare 500 grame Mix de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN, eco-bio, 500g - Biovegan
Mix de faina pentru paine de ovaz FARA GLUTEN, 550g - Biovegan
22,95 RON
TVA inclus
Stoc epuizat
Mix de faina pentru paine de ovaz FARA GLUTEN, 550g - Biovegan Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet. Painea bio de ovaz are un gust grozav. Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz 500 ml de apa 2 linguri (20 ml) otet bio (de ex. OTET DE MERE) tava (20 cm sau 25 cm) Mixer manual cu carlig pentru aluat Optional: fulgi bio de ovaz pentru suprafata Nota: otetul bio este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace. Sfat: simtiti-va liber sa fiti creativ cand decorati painea cu ovaz. Semintele si samburii pentru un pic de crunch in plus sunt, de asemenea, foarte potrivite ca topping. Doar incearca! Ingrediente: fulgi de ovaz* 51% ( fara gluten), amidon de porumb*, faina integrala de ovaz* (fara gluten) 13,2% , faina de porumb*, proteine ​​de in*, sare, maia de ovaz * (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu; agent de crestere: bicarbonat de sodiu. *provin din cultivare organica controlata . Valori nutritionale/100g: 935 Kj; 221 Kcal; 3.1g Grasimi; 0.6g Acizi Grasi Saturati; 40g Glucide; 0.7g Zaharuri; 4.8g Fibre; 6.3g Proteine; 1.4g Sare Mod de preparare: 1. Preincalziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa. Acum ungeti bine tava de copt. 2. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un bol de mixare si framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp! 3. Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l – de exemplu, cu o spatula umezita. 4. Lasam aluatul sa se odihneasca 15 minute pana cand cuptorul este preincalzit. 5. Daca va place, presarati aluatul cu fulgi de ovaz, introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute. 6. Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Terminat! Mod de prezentare 550  grame Mix de faina pentru paine de ovaz FARA GLUTEN, 550g - Biovegan
Mix pentru Dip vegan cu caju FARA GLUTEN, 37.5g - Biovegan
11,17 RON
13,95 RON -19,96%
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru Dip vegan cu caju FARA GLUTEN, 37.5g - Biovegan Pentru dip-ul de branza vegana cu vaju aveti nevoie si de: 250 ml bautura de soia neindulcitaNota: Rezultatul poate diferi atunci cand utilizati alte bauturi vegetale (de exemplu, bautura de ovaz). Prin urmare, va recomandam sa utilizati bautura de soia neindulcita pentru dip-ul de branza. Puneti mix-ul pentru Dip vegan de barnza de caju FARA GLUTEN intr-o cratita cu bautura de soia si amestecati energic cu un tel. Aduceti dip-ul la fierbere la foc mediu-mare, amestecand constant, pana se ingroasa usor. Ingrediente: faina de caju* 45% , amidon de tapioca*, fulgi de cartofi*, sare, condimente* (ceapa*, usturoi*, boia*, turmeric*, piper negru*, ardei iute*, rosii*), boia rosie*, boia verde*, pudra de sfecla rosie*, pudra de suc de lamaie*.*provin din cultura organica controlata. Valori nutritionale/100g: 340 Kj; 81 Kcal; 2.9g Grasimi; 0.7g Acizi Grasi Saturati; 7.7g Glucide; 1.6g Zaharuri; 1.4g Fibre; 5.5g Proteine; 1.3g Sare Mod de preparare: La o masa sanatoasa Mod de prezentare 37.5 grame Mix pentru Dip vegan cu caju FARA GLUTEN, 37.5g - Biovegan
Mix pentru sos vegan cu caju, 25g - Biovegan
11,17 RON
13,95 RON -19,96%
TVA inclus
In Stoc
Mix pentru sos vegan cu caju, 25g - Biovegan Puneti mix-ul pentru sos vegan cu caju FARA GLUTEN intr-o cratita cu bautura de soia si amestecati energic cu un tel. Aduceti sosul la fiert la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Ingrediente: 39% faina de caju*, amidon de porumb*, sare, sirop de orez*, condimente* (boia*, rosii*, nucsoara*, turmeric*, ceapa*, piper negru*), pudra de sfecla rosie*, pudra de suc de lamaie*. *provin din agricultura ecologica controlata Valori nutritionale/100g: 291 Kj; 69 Kcal; 2.5g Grasimi; 0.7g Acizi Grasi Saturati; 6.7g Glucide; 1.3g Zaharuri; 0.9g Fibre; 4.5g Proteine; 1.0g Sare Mod de preparare: La o masa sanatoasa Mod de prezentare 25  grame Mix pentru sos vegan cu caju, 25g - Biovegan